You-Get voor het tweede jaar op rij geselecteerd als FD Gazelle

FD Gazelle Award 2016

You-Get voor het tweede jaar op rij geselecteerd als FD Gazelle

Business Process Management dienstverlener You-Get behoort tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland en mag zich voor het tweede jaar op rij FD Gazelle noemen. Op 22 november wordt in Theater Amsterdam de FD Gazelle Award 2016 uitgereikt.

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om een FD Gazelle te worden moet een bedrijf over een periode van drie jaar een minimale omzetgroei van 20% hebben. You-Get zag haar omzet in de afgelopen drie jaar met 64% groeien.

Hanke Dekker, Algemeen Directeur You-Get: “Ik ben trots dat we als innovatieve Business Process Management dienstverlener voor het tweede jaar op rij bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland horen. Wij zien deze award als een blijk van waardering voor de inzet van onze medewerkers en voor de gekozen strategie van You-Get met aandacht voor Leadership, Culture en Learning & Development. Het is onze missie om voor en met onze klanten op een duurzame manier waarde verhogende oplossingen te creëren.

Download hier het persbericht.fd_gaz_07_basis