You-Get wordt UiPath Gold Partner

Wauw super gaaf! Het You-Get RPA en AI team groeit en daarmee zijn wij sinds kort ook officieel UiPath Gold Partner. Een hele mooie mijlpaal waar we als bedrijf enorm trots op zijn!

Allereerst bedanken we alle collega’s die bijgedragen hebben aan het behalen van de gold status. En Natuurlijk ook onze klanten, die met ons het RPA avontuur zijn aangegaan. We zijn blij dat we voor hen zoveel robots hebben mogen bouwen, die elke dag weer terugkerend werk uit handen nemen.

Wat begon met één robotje is inmiddels uitgegroeid tot een waardevolle samenwerking. Daarom willen we ook Maartje van Zadelhoff, Joost van Wendel de Joode, Hans van de Waardt, Luc Zuidhof, Cindy Sichtman-Taphoorn, Yorick Doornweerd, Alok Gupta, Nazim Aslanoglu en Maurits Houck van UiPath enorm bedanken voor hun hulp bij het mooie resultaat.

“We waarderen de inspanningen van You-Get BV – Digital Solution Provider om dit Gold Partnership te realiseren. De investering in tijd en energie om op dit kennis niveau te komen, is key voor het succesvol “robotiseren” van processen bij eindklanten!”

Joost van Wendel de Joode (UiPath)

Hopelijk kunnen we onze mijlpaal snel met het hele team vieren! Voor nu hebben we daar een digitaal feestje van gemaakt!

Over de auteur

Desmin Dekker

Director RPA & AI – Realiseren van digitale transformatie en het verwezenlijke van zakelijke ambities met innovatieve RPA & AI oplossingen.

Gerelateerde inzichten

Persbericht: ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

Utrecht, 10 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx neemt met ingang van vandaag Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

Lees meer »

Betaalbaar woningaanbod dankzij UiPath en ABBYY: woningcorporatie Woonbron

Woonbron is een grote woningcorporatie die betaalbare woningen aanbiedt in de regio Rotterdam, waarbij de focus ligt op huurwoningen voor mensen met een kleine beurs. Om te ervaren wat RPA & AI voor hen kan betekenen, besloot Woonbron om, onder begeleiding van You-Get, een eerste kennismaking met robotics in gang te zetten. Michel Boender, projectleider informatisering en automatisering bij Woonbron, vertelt over zijn ervaringen.

Lees meer »

You-Get bereikt UiPath Service Network status

De UiPath Service Netwerk status wordt niet zomaar toegekend. We zijn er dan ook heel trots op dat You-Get onlangs door UiPath tot USN partner is benoemd. Met dit exclusieve kwaliteitskeurmerk kunnen we onze klanten nóg meer zekerheid bieden dat hun RPA implementatie bij ons in deskundige handen is.

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIN

We posten geregeld updates en inzichten via onze LinkedIN pagina.
Volg ons via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

of bel ons op +31 (0)20 373 02 76