You-Get in Top 1000 snel groeiende bedrijven in Europa

FT 1000

You-Get in Top 1000 snel groeiende bedrijven in Europa

Business Process Management dienstverlener You-Get is door de Financial Times opgenomen in de top 1000 van snelst groeiende bedrijven in Europa. De lijst bevat 1000 Europese bedrijven die de grootste percentuele groei in omzet toonden tussen 2012 en 2015.

De Financial Times heeft via bedrijfsdatabases en andere publieke bronnen een lijst samengesteld met tienduizenden bedrijven uit heel Europa. Al deze bedrijven zijn uitgenodigd om mee te dingen naar een plek in de top 1000.

Trots

You-Get is erg trots dat ze genoemd wordt tussen de 1000 snelst groeiende bedrijven in Europa. Business Development Directeur en oprichter Hans van Krevel: “ We zijn erg trots dat we een van 1000 snel groeiende bedrijven in Europa zijn. Het bewijst dat we met onze visie en strategie de juiste richting hebben gekozen. We zien nog veel potentie in de markt en willen graag de groei samen met onze klanten doorzetten. Onze ambitie blijft om perfect sluitende BPM- en Digitale Transformatie oplossingen te creëren voor onze klanten. ”