You-Get tekent reseller overeenkomst met Salient Process voor de SPARK UI Toolkit

Reseller SPARK UI

You-Get tekent reseller overeenkomst met Salient Process voor de SPARK UI Toolkit

You-Get reseller SPARK UI.

Om tot een overtuigende gebruikerservaring te komen, is een effectieve combinatie nodig van business requirements, een ontwerp waarin de gebruiker centraal staat, en applicatie-ontwikkeling. Verbetering van de ontwikkel- en eindgebruikerservaring voor IBM BPM Coaches is dan essentieel.

In juni 2016 kondigde IBM een uitgebreide samenwerking met Salient Process aan om de aangepaste gebruikersinterface mogelijkheden binnen IBM Business Process Manager (BPM) te versterken en uit te breiden door de toepassing van de SPARK UI Toolkit (SPARK). You-Get is daarom zeer verheugd aan te kunnen kondigen dat het nu een reseller overeenkomst met Salient Process heeft ondertekend om SPARK te verkopen.

You-Get heeft SPARK uitgebreid getest in vergelijking met andere UI toolkits, en geconcludeerd dat het sneller is dan alle andere beschikbare product, gebruiksvriendelijker is en ook wordt geleverd met een naadloze upgrade voor de integratie in het IBM BPM product.

SPARK brengt twee belangrijke dingen voor IBM BPM om sneller en gemakkelijker een UI te ontwikkelen: een uitgebreide set aan Coach Views, en zeer praktische ontwikkeling-uitbreidingen van het Coach framework om UI-logica te vereenvoudigen.

Salient Process en IBM blijven samenwerken in de voortdurende ontwikkeling van de SPARK UI Toolkits als essentiële uitbreiding van de IBM BPM propositie. You-Get zal, zowel als ervaren business partner van IBM als Salient Process reseller van de SPARK UI Toolkit nauw betrokken blijven bij beide partijen.

U kunt vandaag de dag de SPARK UI Toolkit gebruiken met alle V8.5.x versies van IBM BPM, maar ook met de Cloud versie (het eigen The Process Cloud aanbod van You-Get – www.theprocesscloud.com – of IBM BPM op Cloud).

De officiële IBM-aankondiging kan met onderstaande link gevonden worden:

http://www-01.ibm.com/common/ssi/cgi-bin/ssialias?infotype=AN&subtype=CA&htmlfid=897/ENUS216-209&appname=USN