You-Get neemt plaats aan de tekentafel bij IBM

Early Design Program IBM

You-Get neemt plaats aan de tekentafel bij IBM

You-Get neemt deel aan de Smarter Process Customer Advisory Council en het Early Design programma van IBM. Dat betekent dat wij bij de ontwikkel- en productmanagement organisatie van IBM aanschuiven en actief betrokken zijn bij de doorontwikkeling en optimalisatie van IBM BPM en IBM ODM. Hierdoor verkrijgt You-Get heel veel kennis en diepgang van de Smarter Process producten, ook richting toekomstige ontwikkelingen. Meerdere initiatieven van You-Get zijn inmiddels opgenomen in de uiteindelijke release van IBM 8.5.7. Een prestatie waar wij trots op zijn!

Klanten van You-Get kunnen er dus op vertrouwen dat de experts van You-Get over de recentste informatie beschikken en precies weten wat de klant in de toekomst kunt verwachten. Zo zijn onze klanten ten alle tijden voorbereid op de toekomst en komen wij en zij niet voor verrassingen te staan als er een nieuwe versie van de software op de markt komt.

Voor meer informatie over de rol van You-Get in het Early Design programma en wat dat voor voordelen heeft voor uw organisatie, kunt u contact opnemen met Erik van Krevel.

Erik van Krevel

evankrevel@you-get.com

0611872555.