You-Get Doneert ruim 25 gebruikte laptops aan mensen met klein budget

You-Get Doneert ruim 25 gebruikte laptops aan mensen met klein budget

Afgelopen week heeft You-Get hardware die niet meer in gebruik is gedoneerd aan Copiatek, een ophaalservice die de computers gereed maakt voor een tweede leven of duurzaam recyclet.

Op deze manier draagt You-Get bij aan een samenleving waar iedereen de kans krijgt zich met behulp van een computer te ontwikkelen, ook als mensen de initiële investering niet kunnen doen.

“Toegang tot computers en internet is tegenwoordig onontbeerlijk voor het succesvol afleggen van een school- of opleidingstraject. You-Get hoopt hiermee onze softwarespecialisten van morgen een handje te helpen. Wie weet komt een van de mensen die van Copiatek een computer krijgt ooit bij ons werken als BPM-specialist” aldus Support Manager Desmin Dekker.

Copiatek doneert een deel van de opgeknapte computers aan stichting Leergeld Nederland en 45% wordt via een klein bedrag beschikbaar gesteld aan kringloopwinkels zodat mensen met een klein budget ze kunnen kopen.

Copiatek zorgt bovendien voor een nette afhandeling en het formatteren van de machines. Hierdoor bespaart You-Get ook tijd bij het recyclen van haar computers.

We wensen Copiatek veel succes en zullen zeker contact opnemen als we weer een voorraad computers hebben opgebouwd!