You-Get breidt productportfolio uit met Cognitive Business Operations

You-Get breidt productportfolio uit met Cognitive Business Operations

Veel organisaties worden geconfronteerd met ongestructureerde informatie binnen hun processen. Denk hierbij aan het classificeren en indexeren van binnenkomende klantbrieven of het samenvatten van lange rapporten. De verwerking van ongestructureerde informatie is van oudsher een menselijke taak. Ongestructureerde informatie wordt gekenmerkt doordat het vaak bestaat uit menselijke, complexe soms ambigue taal, tot voorkort vrijwel niet te analyseren met computers.

Door gebruik te maken van IBM Watson kan You-Get de analyse van ongestructureerde informatie binnen processen automatiseren en daarmee processen slimmer maken. Onze experts zijn in staat cognitieve, typisch menselijke processen, zoals het lezen, filteren en indexeren van documenten, na te bouwen met Watson. Wij maken hierbij gebruik van Watsons taalkundige capaciteit en de geavanceerde machine learning algoritmes die hier aan ten grondslag liggen.

Cognitive Business Operations (CBO) en de analyse kracht van Watson is goed te integreren in uw bestaande BPM processen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van CBO voor uw organisatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met You-Get.