Webinar: 5 Redenen om ERP en BPMS te combineren

Spreker Hans

Waarom de combinatie van ERP en Business Process Management Software goud waard is.

Spreker: Hans van Krevel, Eigenaar en Business Developement Directeur You-Get

Noteer de datum alvast in je agenda!

De registratie van de webinar wordt na afloop beschikbaar gesteld. Schrijft u zich dus in , ook als u niet aanwezig kunt zijn.

  22 – 06 – 2017 | 11:00

De ERP Paradox

Organisaties implementeren ERP-software om hun bedrijfsprestaties te verbeteren om maar iets te noemen. Helaas slaagt veel ERP-software er niet om die voordelen waar te maken. Wij noemen het de ERP paradox. En wij hebben een oplossing.

Top 5 redenen voor de aanschaf van ERP

De meeste organisatie denken aanzienlijke opbrengsten vanuit hun ERP systeem te genereren. De top 5 redenen (volgens Panorama Consulting Solutions 2015) om ERP software te implementeren zijn het vervangen van het oude ERP / legacy systeem, het verbeteren van de bedrijfsprestaties, de integratie van systemen over verschillende locaties, de organisatie in staat stellen te groeien en rapportage / monitoring

Uitdagingen tijdens de implementatie

De goede bedoelingen ten spijt, onderzoek onder IBM’s ERP consultancy en implementatie projecten wijst uit dat de grote uitdagingen tijdens een implementatie inflexibiliteit, excessief maatwerk en een negatieve Return on Investment.

 

5 redenen om ERP en BPM te combineren

Inzicht
Flexibiliteit
Efficientie
Kwaliteit
Gebruikservaring

Schrijf je in voor deze gratis webinar en ontdek de kracht van BPMS. 

Ontdek de gouden combinatie van ERP en BPMS