VIDEO: Muscle & Brains van de toekomst – RPA en IBM Watson

cognitiverobots

VIDEO: Muscle & Brains van de toekomst – RPA en IBM Watson

Robots en Kunstmatige Intelligentie een krachtig duo!

Het is nog heel gebruikelijk dat klantverzoeken van het ene naar het andere systeem overgetypt moeten worden, of dat hele rapporten gelezen worden om tot een simpele conclusie te komen. Dit kost ontzettend veel tijd en is bovendien repetitief werk, zeker als het volume in piekperiodes toeneemt.

Als oplossing heeft You-Get Robotic Process Automation (RPA) en Cognitive Solutions (CS) opgenomen in de productportfolio. Gecombineerd, laten onze eerste succesvolle implementaties zien, zijn dat the muscle and brains van de toekomst van procesoptimalisatie. Robots voeren repetitieve handelingen uit, precies zoals een mens dat zou doen. Cognitieve software zorgt voor begrip van ongestructureerde informatie, zodat het proces automatisch verder kan lopen. Dat kan geheel autonoom of door beslissingen voor te leggen aan eindgebruikers.

Hoewel de technologie ook uitstekend los te gebruiken is in uw processen, is juist de combinatie sterk in het wegnemen in bottle necks. Schaalbaarheid in drukke periodes of het sneller bedienen van uw klanten zal geen uitdaging meer zijn. Kortom, uw processen worden nooit meer vertraagd doordat uw personeel het te druk heeft.

Om een indruk te geven van de kracht van UiPath (RPA) en Watson (CS), hebben we onderstaand demo filmpje opgenomen. U ziet hoe een robot in een handomdraai, samen met Watson een klantverzoek aanneemt, analyseert en behandeld.

 

Bent u na het lezen van dit bericht of het bekijken van de video enthousiast geworden over de mogelijkheden van Robots en Watson? Neem dan contact op met Hanke Dekker voor een demo of informatiegesprek.

hdekker@you-get.com | 020 737 02 76

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van You-Get? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief:

Nieuwsbrief inschrijven

    Bekijk hier ons privacy statement