Verandermanagement bij Business Process Management

Procesmatige aanpak op verandermanagement

Vaak is het bekend wat er aan schort binnen een organisatie en kan men ook bedenken wat er veranderd moet worden. Maar waar begint u, en hoe houdt u er grip op? De You-Get experts zijn in staat om uw verander initiatieven van een gedegen advies te voorzien en specifieke oplossingen aan te dragen in een veranderplan.

 

Verandermanagement valt onder de 360 ° aanpak die You-Get als methodiek hanteert. Binnen onze 360 ° aanpak maken we gebruik van vele methoden en technieken en hebben we een uitgebreid pakket met aanvullende middelen, ter ondersteuning van al uw veranderinitiatieven.

Verandermanagement bij You-Get:

  • Verandermanagement: behoud van controle op alle veranderingen, met juiste samenhang
  • Samenhang: bepalen wie u bent en wat u kan als organisatie, waar u naar toe wilt en waar u nu staat
  • Veranderingen worden traceerbaar gemaakt, zodat ze bewaakt kunnen worden en eventueel bijgestuurd, wanneer nodig
  • Bijsturen gebeurt iteratief net zoals de ontwikkeling van de veranderingen. Hierdoor ontstaat een flexibiliteit die anticiperen op veranderingen mogelijk maakt.

Bewezen succesvol

Bij een verandertraject bij referentieklant Vitens heeft You-Get de vaardigheden voor verandermanagement ingezet voor een volledig BPM traject, inclusief het opzetten van een procesorganisatie (procesteams, stuurgroep en CoE), inrichten van de Governance tot en met het implementeren van een BPMS.

Procesmatige aanpak

You-Get gelooft in samenhang en gaat uit van een procesmatige aanpak. Processen en benodigde procesveranderingen zijn leidend in ieder initiatief. Niet veranderen om het veranderen, maar omdat processen de borging van organisatie doelen zijn en daarmee te verwezenlijken doelstellingen.

Cultuur veranderplan

Binnen de dimensies Strategie en Cultuur wordt het opstellen van een veranderplan als concrete activiteit geborgd, zodat het als deliverable ook meegenomen wordt in de project uitvoering.

Samenwerking is essentieel

Het samenwerken in de project uitvoering en het opbouwen van een partnership met de klant is essentieel. Deze aanpak maakt dat BPM op alle lagen binnen de organisatie geborgd en begrepen wordt. De organisatie zal inzicht krijgen in de totale waardeketen en kan meedenken en inspelen op procesverbetering.

Procesmatig uw organisatie veranderen?

We hebben onze project management diensten onder andere toegepast bij:

Vitens
Koopman International
CBR

Vrijblijvende afspraak maken?

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com