You-Get is op zoek naar nieuwe collega’s

team-you-get-integratiespecialisten

You-Get is op zoek naar nieuwe collega’s

Integratiespecialisten en softwareontwikkelaars opgelet! Welkom op de tijdelijke vacaturepagina van You-Get. Wij zijn druk bezig met het optimaliseren van onze nieuwe website, waaronder een flitsende nieuwe vacaturepagina. Als jij ons daarmee kan helpen, kijk dan snel naar deze stagevacature online media!

In de tussentijd is dit het juiste adres voor het vacatureoverzicht van You-Get!

Wij hebben de volgende openstaande vacatures:

Software Ontwikkelaar
Integratiespecialist

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan bij een groeiende en succesvolle organisatie? Door het uitbreiden van de productportfolio en het groeiende aantal BPM-klanten is You-Get weer gestart met werven!

Als jij in de context van het proces aan de slag wil gaan met belangrijke nieuwe technologie op het gebied van Big Data, Robotics en Internet of Things, zijn wij opzoek naar jou. Momenteel is er de meeste plaats voor software ontwikkelaars (klik hier voor de functie omschrijving) en integratiespecialisten (klik hier voor de functie omschrijving). Wil jij, samen met gemotiveerde en enthousiaste collega’s, werken aan de meest innovatieve en uitdagende projecten? Wil je dat doen in een omgeving waarin jij jezelf volledig kan ontwikkelen?

Naast de bovenstaande rollen, bestaat het team van You-Get uit gedreven business analisten, project managers en consultants. Voor een open sollicitatie op een van deze rollen kun je ook je CV en motivatiebrief sturen naar onderstaand adres.

Stuur dan een e-mail met een korte motivatie en je cv t.a.v. Britta Woudstra naar  jobs@you-get.com en hopelijk zien we je snel!