SPARK UI

SPARK UI Toolkit

Bouw en configureer BPM Coaches 3x sneller met SPARK UI en You-Get

SPARK UI is gekozen door IBM als toolkit voor de volgende generatie van IBM BPM User Interfaces. Het is daarmee de enige tool die officieel ondersteunt en aanbevolen wordt door IBM.

Met SPARK UI en de expertise van You-Get bent u in staat consistent, gemakkelijk en herhaalbaar uw coaches op te bouwen. De tool is gebruiksvriendelijk en krachtig, waardoor coaches tot wel 3 keer sneller gebouwd kunnen worden dan met het gebruik van IBM BPM standaard tools of elke andere toolkit. Gegarandeerd.

DE KRACHT VAN SPARK UI

  • Gegarandeerde en snelle ROI
  • Tot 3 keer sneller ontwikkelen
  • You-Get als expert implementatie partner
  • Focus op genereren business waarde
  • Betere coaches voor de eindgebruiker
  • Zorgeloos upgrade naar andere IBM BPM versies
  • Gekozen door IBM preferred toolkit
SPARK UI

SPARK UI – simpele configuraties en intuïtieve business logic

Ervaar een positieve ROI binnen enkele weken

Doordat u 3 keer sneller uw coaches kunt ontwikkelen, is de ROI van SPARK UI binnen enkele weken gegarandeerd en blijft zich daarna opbouwen. U bent namelijk constant veel minder kostbare ontwikkeluren kwijt. Uw business users zullen versteld staan van de productiviteit van het BPM Team.

Laat minder ervaren resources uw UI bouwen

Met IBM BPM OOB en andere toolkits heeft uw team kennis en ervaring nodig van ten minste zes verschillende technologieën. Met SPARK zijn de meeste dingen gebaseerd op simpele configuraties en intuïtieve business logic. Zo kunt u kostbare resources beter inzetten.

Sneller naar productie met uw project

SPARK UI verhoogt de productiviteit van het bouwen van IBM BPM coaches met factor 3. Hierdoor bent u instaat uw project veel sneller naar productie te brengen en kunt u direct de vruchten plukken van van BPM. Uw coaches zijn bovendien flexibel en snel aan nieuwe wensen aan te passen.

Geef uw business een sprong voorwaarts in gebruikerservaringen

SPARK UI biedt uw gebruikers een moderne User Interface, met dezelfde look and feel die ze gewend zijn van het Internet. Met SPARK zet u eenvoudig en snel een prachtige, responsive gebruikerservaring in elkaar die gereed is voor gebruik op mobiele apparaten.

TOT 3X SNELLER UW PROJECT IN PRODUCTIE?

SPARK UI demo’s:

Creating a Fly-Out Table Demo
Input Validation Demo
Formulas Demo

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

SPARK UI is ontwikkeld door Salient Process uit de Verenigde Staten en wordt in Nederland exclusief verkocht en geïmplementeerd door de experts van You-Get. Wij helpen u zelf aan de slag te gaan met de kracht van SPARK en geven u graag meer informatie.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com