BPM Competentie Management

BPM COMPETENTIE MANAGEMENT MAAKT HET MOGELIJK OM VAN ELK BPM PROJECT EEN INNOVATIEF SUCCES TE MAKEN

Organisaties die controle hebben over hun bedrijfsprocessen kunnen snel en flexibel reageren op veranderingen in de markt. Daardoor boeken zij bewezen betere bedrijfsresultaten. Bedrijven zien dan ook steeds meer het nut om BPM te borgen in hun organisatie. Van daaruit komt vraag naar een combinatie van trainers en experts, die de organisatie begeleiden om zelf Business Process Management te beheersen en uit te voeren. You-Get biedt op twee manieren de mogelijkheid om uw eigen mensen op te leiden in BPM:

Een volledig BPM Competentie Management traject zorgt naast de juiste klassikale trainingen voor intensieve On the Job begeleiding door onze IBM-gecertificeerde specialisten. Daarbij helpt You-Get u in uw zoektocht naar en in de selectie van toekomstige BPM-experts. Gedurende het traject wordt professioneel gestuurd op de ontwikkeling van de trainees.

BPM COMPETENTIE MANAGEMENT BEVORDERT DE GROEI NAAR BPM VOLWASSENHEID

BPM Competentie Management in 7 kernpunten:

 

  • Bevordert uw groei naar een BPM-volwassen organisatie
  • Bouwen aan BPM-competenties, inclusief certificering en mogelijkheid tot training-on-the-job
  • Professionele trainers met ruime en recente praktijkervaring en IBM BPM Certificering
  • Divers aanbod met de mogelijkheid tot opleidingsmaatwerk
  • Snelle Return on Investment, omdat uw interne specialisten (mee)werken aan een daadwerkelijk project binnen uw organisatie
  • Aandacht voor uw organisatie en uw specifieke wensen en kansen voor het uitbouwen van BPM
  • Borgt Business Processs Management in uw organisatie

 Wat anderen zeggen:

Met de unieke trainingsaanpak van You-Get is trainen meer dan investeren in mensen. Door het concept waarbij tijdens de training ook toegevoegde waarde wordt geleverd, is het rendement optimaal.

René Antenbrink,
Global IT Manager bij Koopman International

#BPMMaatwerk #WaardeCreatie
#Training #Rendement

BPM trainingen, oplossingen & diensten matrix

NEEM HIERONDER EEN KIJKJE IN ONS TRAININGSAANBOD. UITERAARD KUNNEN WIJ U HELPEN MET HET MAKEN VAN DE JUISTE KEUZE EN HET SELECTEREN VAN EEN TRAINING OF EXPERT DIE PERFECT PAST BIJ UW ORGANISATIE.

Robotic Process Automation
Met Robotic Process Automation (RPA) gebruikt u een computer (Robot) om bestaande processoftware te bedienen, op dezelfde manier als een mens met die systemen en gebruikersinterface zou omgaan.
Rapid Application Development
Het OutSystems Platform is de snelste en meest complete manier om mobiele en webapplicaties op te zetten, te implementeren, te wijzigen en beheren – naadloos geleverd op allerlei apparaten.
Maatwerk Training
Middels een BPM Competentie Management programma deelt You-Get haar kennis en expertise met uw trainees, opdat zij zich ontwikkelen tot volwaardige BPM-experts binnen uw organisatie.
BPM Introductie trainingen
De Introductie trainingen van You-Get laten u kennismaken met de beginselen van Business Process Management.
BPM Business trainingen
De BPM Business Trainingen van You-Get brengen u de business vaardigheden bij die u nodig hebt om van uw Business Process Management traject een succes te maken.
IBM BPM trainingen
De IBM BPM Trainingen van You-Get brengen u de IBM BPM vaardigheden bij die u nodig hebt om succesvol uw processen te automatiseren.
IBM BPM
IBM BPM is een schaalbaar en geïntegreerd procesmanagementplatform, gericht op het uitvoeren, analyseren en verbeteren van end-to-end bedrijfsprocessen.
AppTester
You-Get APPTESTer ontzorgt uw organisatie op het gebied van IBM BPM testwerk. Grote delen van het testwerk kan door APPTESTer uit uw handen worden genomen en geautomatiseerd.
AppCorrect
You-Get AppCorrect breidt uw huidige IBM BPM omgevingen uit met geavanceerde foutafhandeling. Eindgebruikers krijgen consistente en duidelijke foutmeldingen en beheerders worden proactief geïnformeerd.
Project Management
You-Get heeft uitgebreide ‘Agile’ ervaring en kennis om veranderingen te managen in projecten. You-Get kan u hierdoor adviseren en bijstaan bij projecten of het volledige projectmanagement uitvoeren op onder meer het gebied van procesontwikkeling en -implementatie, applicatie integratie, applicatie-
You-Get SPRINTer
De Sprinter stelt uw business in staat haar eigen, eenvoudige, processen zelf te ontwerpen, te optimaliseren , automatiseren en monitoren. Dit leidt tot standaardisatie van uw processen, flexibiliteit in uw bedrijfsvoering en een kosten- en tijd besparing.
You-Get SMARTer
You-Get SMARTer tilt samenwerking en kennisdeling tussen medewerkers in uw organisatie naar een hoger niveau. Dit volledig modulaire en gebruiksvriendelijke platform stelt medewerkers in staat collega’s te bedanken voor kennisdeling en / of hulp.
IBM ODM
IBM ODM is een volledig uitgerust en makkelijk bruikbaar platform voor het vastleggen, automatiseren en besturen van veelvoorkomende en herhaalbare bedrijfsbeslissingen (business rules en business events).
IBM BlueworksLive
IBM Blueworks Live is een online modelleertool, die organisaties helpt bij het ontdekken en documenteren van hun processen en procedures. De tool is eenvoudig in het gebruik en biedt uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. Blueworks Live is de makkelijkste manier om met BPM te starten.
Quick scan
In de quick scan bepalen wij gezamenlijk de BPM volwassenheid van uw organisatie, en worden de project start voorbereidingen getroffen.
Verandermanagement
Verandermanagement valt onder de 360 ° aanpak die You-Get als methodiek hanteert. Binnen onze 360 ° aanpak maken we gebruik van vele methoden en technieken en hebben we een uitgebreid pakket aan ondersteunende middelen met partner allianties, ter ondersteuning van al uw veranderinitiatieven.

Contact Us

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Send

Downloaden

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Downloaden

GECERTIFICEERDE TRAINERS

 

De trainers en experts van You-Get zijn allen gecertificeerd in het vakgebied waar ze training of advies over geven. Bovendien doen ze dat altijd met oog voor duurzaamheid. Zo bent u verzekerd van hoge kwaliteit en deskundigheid.

MAATWERK VOOR U

 

Onze experts staan voor u klaar om te kijken welke training het beste bij uw organisatie past. We kunnen uw mensen van A tot Z begeleiden om zelf BPM specialisten te worden. Op termijn scheelt dit veel kosten en kunt u continue blijven verbeteren.

INSPIRERENDE LOCATIE

 

Trainingen kunnen worden gegeven in op onze inspirerende trainingslocatie in Watergang. U bent van harte welkom om uw kennis over BPM uit te breiden en te werken aan teambuilding.

DEZE BEDRIJVEN GINGEN U VOOR

Delta Lloyd

You-Get heeft bij Delta Lloyd intern mensen opgeleid tot BPM Consultant en Ontwikkelaar.

CHE

You-Get heeft een training gegeven rondom Business Process Management en consultancy.

Alliander

You-Get heeft een consultant geleverd aan Aliander ten behoeve van het project ‘de digitale rotonde’.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

 

You-Get biedt haar trainingsinformatie ook aan op cursusvoor.nl.