Cloudoplossingen – BPM as a Service

THE PROCESS CLOUD – BPM VOOR ELKE ORGANISATIE

START SMALL, GROW BIG

Business Process Management stelt uw organisatie in staat processen te verbeteren, kosten te reduceren en ervoor te zorgen dat IT beter aansluit met de Business. Cloud oplossingen brengen uw IT-kosten omlaag doordat u geen investeringen hoeft te doen in hardware, licenties of onderhoud. Daarnaast worden alle zorgen uit handen genomen op infrastructuur en beheergebied.

 

You-Get brengt deze voordelen bij elkaar in The Process Cloud. Hiermee wordt BPM bereikbaar voor elke organisatie. Deze nieuwe visie op IT zorgt ervoor dat organisaties met nieuwe businessmodellen kunnen sturen op groei, het vergroten van de winstmarges en het behalen van hun strategische doelstellingen op een efficiëntere wijze.

Bereken eenvoudig zelf de kosten voor uw organisatie!

The Process Cloud in 7 kernpunten:

  • Geen investering nodig in hardware, licenties of onderhoud
  • Snel starten met kant en klare processen
  • Uw eigen volledige OTAP-omgeving live binnen één dag
  • Eenvoudig schaalbaar; nieuwe servers, extra omgevingen, processen en applicaties zijn live in minuten
  • Toegewijd supportteam om u te ondersteunen en volledige toegang tot BPM adviesdiensten van de experts van You-Get
  • Uw data overal via een veilige (VPN) internetverbinding bereikbaar en volledig gehost op Europese Servers
  • Uit te breiden met IBM BPM Advanced, Content manager, Case Manager en IBM ODM

icon-whitepaper Whitepaper: BPM for every organisation

Steeds meer bedrijven overwegen een cloudoplossing. Deze Whitepaper legt stap voor stap uit wat BPM as a Service is, en wat de voordelen daarvan zijn.

Vervolgens laten we duidelijk zien hoe u BPM en The Process Cloud, met bijbehorende assets, kunt gebruiken om uw organisatie verantwoord te laten groeien en efficiënter te laten opereren.

#Cloud #BPM
#Assets #Rendement

VRIJBLIJVENDE DEMO

 

You-Get laat u graag kennismaken met The Process Cloud. Klik op de button hieronder om een demo aan te vragen. Wij komen vrijblijvend bij u op kantoor om u de kracht en eenvoud van The Process Cloud te demonstreren. Uiteraard beantwoorden we dan ook al uw vragen over onze innovatieve BPM-as-a-Service oplossing.

VANDAAG AAN DE SLAG

 

You-Get maakt starten met BPM eenvoudig door kant en klare oplossingen in de vorm van processen en applicaties. Bij The Process Cloud krijgt u bijvoorbeeld direct toegang tot de SPRINTer, onze krachtige proces automatiseringstool waarmee u uw eerste proces bouwt en live heeft binnen 1 dag.

VEILIGHEID VOOROP

 

The Process Cloud maakt gebruik van een IBM Stack aan oplossingen, bestaande uit het IBM Softlayer platform, Pure App Services met pattern functionaliteit, en natuurlijk IBM BPM software.

Onze klanten hebben toegang tot een volledige OTAP-omgeving, beveiligd met VPN en gehost in Nederland.

bpmaas

FLEXIBEL EN SCHAALBAAR

 

The Process Cloud is niet alleen schaalbaar qua gebruik, maar ook wat betreft aantal omgevingen. Hebt u een hybrid cloud model waarin u de ontwikkel- en test omgeving in de cloud wilt hebben, maar uw acceptatie en productie in uw eigen netwerk, dan kan The Process Cloud daar eenvoudig op ingericht worden.

YOU-GET SOLUTION MATRIX

THE PROCESS CLOUD ONDERSCHEID ZICH VAN ANDERE CLOUDOPLOSSINGEN DOOR HAAR ASSETS. ZIE HIERONDER WAT DE CLOUD VOOR UW ORGANISATIE KAN BETEKENEN.

Robotic Process Automation
Met Robotic Process Automation (RPA) gebruikt u een computer (Robot) om bestaande processoftware te bedienen, op dezelfde manier als een mens met die systemen en gebruikersinterface zou omgaan.
Rapid Application Development
Het OutSystems Platform is de snelste en meest complete manier om mobiele en webapplicaties op te zetten, te implementeren, te wijzigen en beheren – naadloos geleverd op allerlei apparaten.
Maatwerk Training
Middels een BPM Competentie Management programma deelt You-Get haar kennis en expertise met uw trainees, opdat zij zich ontwikkelen tot volwaardige BPM-experts binnen uw organisatie.
BPM Introductie trainingen
De Introductie trainingen van You-Get laten u kennismaken met de beginselen van Business Process Management.
BPM Business trainingen
De BPM Business Trainingen van You-Get brengen u de business vaardigheden bij die u nodig hebt om van uw Business Process Management traject een succes te maken.
IBM BPM trainingen
De IBM BPM Trainingen van You-Get brengen u de IBM BPM vaardigheden bij die u nodig hebt om succesvol uw processen te automatiseren.
IBM BPM
IBM BPM is een schaalbaar en geïntegreerd procesmanagementplatform, gericht op het uitvoeren, analyseren en verbeteren van end-to-end bedrijfsprocessen.
AppTester
You-Get APPTESTer ontzorgt uw organisatie op het gebied van IBM BPM testwerk. Grote delen van het testwerk kan door APPTESTer uit uw handen worden genomen en geautomatiseerd.
AppCorrect
You-Get AppCorrect breidt uw huidige IBM BPM omgevingen uit met geavanceerde foutafhandeling. Eindgebruikers krijgen consistente en duidelijke foutmeldingen en beheerders worden proactief geïnformeerd.
Project Management
You-Get heeft uitgebreide ‘Agile’ ervaring en kennis om veranderingen te managen in projecten. You-Get kan u hierdoor adviseren en bijstaan bij projecten of het volledige projectmanagement uitvoeren op onder meer het gebied van procesontwikkeling en -implementatie, applicatie integratie, applicatie-
You-Get SPRINTer
De Sprinter stelt uw business in staat haar eigen, eenvoudige, processen zelf te ontwerpen, te optimaliseren , automatiseren en monitoren. Dit leidt tot standaardisatie van uw processen, flexibiliteit in uw bedrijfsvoering en een kosten- en tijd besparing.
You-Get SMARTer
You-Get SMARTer tilt samenwerking en kennisdeling tussen medewerkers in uw organisatie naar een hoger niveau. Dit volledig modulaire en gebruiksvriendelijke platform stelt medewerkers in staat collega’s te bedanken voor kennisdeling en / of hulp.
IBM ODM
IBM ODM is een volledig uitgerust en makkelijk bruikbaar platform voor het vastleggen, automatiseren en besturen van veelvoorkomende en herhaalbare bedrijfsbeslissingen (business rules en business events).
IBM BlueworksLive
IBM Blueworks Live is een online modelleertool, die organisaties helpt bij het ontdekken en documenteren van hun processen en procedures. De tool is eenvoudig in het gebruik en biedt uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. Blueworks Live is de makkelijkste manier om met BPM te starten.
Quick scan
In de quick scan bepalen wij gezamenlijk de BPM volwassenheid van uw organisatie, en worden de project start voorbereidingen getroffen.
Verandermanagement
Verandermanagement valt onder de 360 ° aanpak die You-Get als methodiek hanteert. Binnen onze 360 ° aanpak maken we gebruik van vele methoden en technieken en hebben we een uitgebreid pakket aan ondersteunende middelen met partner allianties, ter ondersteuning van al uw veranderinitiatieven.

Contact Us

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Send

Downloaden

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Downloaden

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR

Pleijsier Bouw

Pleijsier Bouw heeft haar processen geoptimaliseerd in IBM BPM gehost op The Process Cloud van You-Get.

Equens

Equens gebruikt het platform The Process Cloud om haar processen te testen alvorens ze naar productie gaan.

Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft op The Process Cloud omgeving de You-Get SPRINTer gebruikt in het semester Business Process Analysis.

 

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

factsheet-persoon Desmin Dekker
factsheet-phone +31 (0)6 215 840 80
factsheet-mail ddekker@you-get.com

Cloud security