360° Software Consultancy

ERVAAR SNEL EEN HOGERE KLANTTEVREDENHEID EN EEN CONCRETE TERUGVERDIENTIJD

You-Get hanteert een iteratieve manier van proces-softwareontwikkeling gecombineerd met een continue interactie met de eindgebruikers. You-Get gebruikt onderdelen van Test Driven Development en Scrum/agile in haar (BPMS) ontwikkelmethode. Ieder te ontwikkelen proces bestaat uit meerdere iteraties. Er vindt binnen iedere iteratie opnieuw een iteratieve ontwikkelcyclus plaats (ontwerpen; bouwen; testen; aanpassen en opnieuw ontwerpen; bouwen; testen etc.) tot het gewenste eindresultaat is bereikt.

 

You-Get adviseert bij de installatie van de BPM software, en verzorgt de inrichting en integratie van de proces-software. In overleg met de klant wordt er rekening gehouden met de opzet en structuur conform de bestaande ICT architectuur. Essentieel hierbij is de integratie van de BPM software met de bestaande (modelleer)omgeving en de koppeling richting andere relevante systemen, inclusief eventuele migratiepaden.

 

You-Get begeleidt haar klanten tijdens projecten van analyse tot en met technische implementatie, inclusief het na het project leveren van beheer (onderhoud en support) naar de wensen van de klant. Ten behoeve van dit proces-software beheer heeft You-Get een professionele en flexibel ingerichte supportafdeling opgebouwd, om SLA gedreven 24/7 support te kunnen bieden.

DIRECT AAN DE SLAG? VRAAG EEN GRATIS 360° QUICK-SCAN AAN

De You-Get software consultancy in 7 kernpunten:

  • You-Get besteedt veel aandacht aan Innovatie en Business Development;
  • You-Get is aanbieder van IBM BPM en IBM ODM Software;
  • In Nederland is You-Get marktleider voor IBM BPM uitrol trajecten;
  • You-Get heeft veelal Nederlandstalige gecertificeerde ontwikkelaars;
  • Als kennispartij investeerde You-Get al vele honderdduizenden uren in BPM ontwikkeling;
  • You-Get heeft veel aandacht voor het ontwikkelen en inzetten van duurzame en herbruikbare assets die de ontwikkeltijd aanzienlijk verkorten;
  • You-Get heeft een jarenlang samenwerkingsverband met een outsourcing partij in Vietnam, met gecertificeerde IBM BPM specialisten die exclusief worden ingezet voor You-Get

REFERENTIE ABN AMRO VERZEKERING

Delta Lloyd / ABN AMRO Verzekeringen heeft voor You-Get gekozen om haar strategische doelstellingen, om papierloos en locatieonafhankelijk te werken, te realiseren.

De hiervoor ontworpen procesarchitectuur is uitgewerkt met behulp van IBM BPM. De processen die geautomatiseerd zijn, hebben allemaal een directe link met de klant.

Het verbeteren van de klantervaring is hierbij het belangrijkste uitgangspunt. Daarnaast is er sterk gelet op de user experience voor de medewerkers.

#Klanttevredenheid meetbaar gestegen

#Medewerkerstevredenheid gestegen

icon-persbericht

DE BESTE BPM SUITE

 

You-Get is gespecialiseerd in de implementatie van IBM BPM software. Deze oplossing is opgenomen in het BPMS Magic Quadrant van Gartner. Dat betekent dat het tot de beste BPM suites ter wereld behoort, waarmee u in staat wordt gesteld flexibel om te gaan met ingrijpende veranderingen.

icon-persbericht

AAN TAFEL BIJ IBM

 

You-Get neemt deel aan de Smarter Process Customer Advisory Council en het Early Design programma van IBM. Dat betekent dat wij bij de ontwikkel- en product management organisatie van IBM aanschuiven en actief betrokken zijn bij de doorontwikkeling en optimalisatie van IBM BPM en IBM ODM. Hierdoor heeft You-Get heel veel kennis en diepgang van de Smarter Process producten, ook richting toekomstige ontwikkelingen.

EEN APP IN EEN HANDOMDRAAI

 

You-Get werkt samen met OutSystems, ’s werelds toonaangevende Rapid Application Development (RAD) platform voor de zakelijke markt. Het OutSystems Platform is de snelste en meest complete manier om mobiele en webapplicaties op te zetten, te implementeren, te wijzigen en beheren – naadloos geleverd op allerlei apparaten.

YOU-GET oplossingen & diensten matrix

HIERONDER VOLGT EEN OVERZICHT VAN ONZE SOFTWAREDIENSTEN. KLIK OP MEER INFO OM DE BIJBEHORENDE FACTSHEET TE BEKIJKEN

Robotic Process Automation
Met Robotic Process Automation (RPA) gebruikt u een computer (Robot) om bestaande processoftware te bedienen, op dezelfde manier als een mens met die systemen en gebruikersinterface zou omgaan.
Rapid Application Development
Het OutSystems Platform is de snelste en meest complete manier om mobiele en webapplicaties op te zetten, te implementeren, te wijzigen en beheren – naadloos geleverd op allerlei apparaten.
Maatwerk Training
Middels een BPM Competentie Management programma deelt You-Get haar kennis en expertise met uw trainees, opdat zij zich ontwikkelen tot volwaardige BPM-experts binnen uw organisatie.
BPM Introductie trainingen
De Introductie trainingen van You-Get laten u kennismaken met de beginselen van Business Process Management.
BPM Business trainingen
De BPM Business Trainingen van You-Get brengen u de business vaardigheden bij die u nodig hebt om van uw Business Process Management traject een succes te maken.
IBM BPM trainingen
De IBM BPM Trainingen van You-Get brengen u de IBM BPM vaardigheden bij die u nodig hebt om succesvol uw processen te automatiseren.
IBM BPM
IBM BPM is een schaalbaar en geïntegreerd procesmanagementplatform, gericht op het uitvoeren, analyseren en verbeteren van end-to-end bedrijfsprocessen.
AppTester
You-Get APPTESTer ontzorgt uw organisatie op het gebied van IBM BPM testwerk. Grote delen van het testwerk kan door APPTESTer uit uw handen worden genomen en geautomatiseerd.
AppCorrect
You-Get AppCorrect breidt uw huidige IBM BPM omgevingen uit met geavanceerde foutafhandeling. Eindgebruikers krijgen consistente en duidelijke foutmeldingen en beheerders worden proactief geïnformeerd.
Project Management
You-Get heeft uitgebreide ‘Agile’ ervaring en kennis om veranderingen te managen in projecten. You-Get kan u hierdoor adviseren en bijstaan bij projecten of het volledige projectmanagement uitvoeren op onder meer het gebied van procesontwikkeling en -implementatie, applicatie integratie, applicatie-
You-Get SPRINTer
De Sprinter stelt uw business in staat haar eigen, eenvoudige, processen zelf te ontwerpen, te optimaliseren , automatiseren en monitoren. Dit leidt tot standaardisatie van uw processen, flexibiliteit in uw bedrijfsvoering en een kosten- en tijd besparing.
You-Get SMARTer
You-Get SMARTer tilt samenwerking en kennisdeling tussen medewerkers in uw organisatie naar een hoger niveau. Dit volledig modulaire en gebruiksvriendelijke platform stelt medewerkers in staat collega’s te bedanken voor kennisdeling en / of hulp.
IBM ODM
IBM ODM is een volledig uitgerust en makkelijk bruikbaar platform voor het vastleggen, automatiseren en besturen van veelvoorkomende en herhaalbare bedrijfsbeslissingen (business rules en business events).
IBM BlueworksLive
IBM Blueworks Live is een online modelleertool, die organisaties helpt bij het ontdekken en documenteren van hun processen en procedures. De tool is eenvoudig in het gebruik en biedt uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. Blueworks Live is de makkelijkste manier om met BPM te starten.
Quick scan
In de quick scan bepalen wij gezamenlijk de BPM volwassenheid van uw organisatie, en worden de project start voorbereidingen getroffen.
Verandermanagement
Verandermanagement valt onder de 360 ° aanpak die You-Get als methodiek hanteert. Binnen onze 360 ° aanpak maken we gebruik van vele methoden en technieken en hebben we een uitgebreid pakket aan ondersteunende middelen met partner allianties, ter ondersteuning van al uw veranderinitiatieven.

Contact Us

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Send

Downloaden

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Downloaden

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR

Van Meijel

You-Get heeft voor Van Meijel de optimalisatie en upgrade van IBM BPM verzorgd

Vitens

Vitens heeft voor de optimalisatie van de processen op de afdeling Klant & Facturatie gekozen voor de IBM BPM software

Hogeschool van Amsterdam
Hogeschool van Amsterdam

De Hogeschool van Amsterdam heeft op The Process Cloud omgeving de You-Get SPRINTer gebruikt in het semester Business Process Analysis

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

factsheet-persoon Erik van Krevel (Commercieel directeur)
factsheet-phone+31 (0)6 118 725 55
factsheet-mailevankrevel@you-get.com