360° Business Consultancy

DE EXPERTS VAN YOU-GET HELPEN U BIJ HET ZETTEN VAN DE VOLGENDE STAP NAAR PROCESVOLWASSENHEID

De eerste stap op weg naar continue verbetering en een succesvolle Business Process Management inzet is het volledig in kaart brengen van de huidige situatie. Als dit inzicht eenmaal is verworven dan volgt het beoordelen en kwantificeren van de verbeterkansen. You-Get ondersteunt haar klanten hierin door de processen inzichtelijk te krijgen en te documenteren, aan te geven waar de optimalisatie mogelijkheden liggen en deze te implementeren. Daarnaast wordt de klantorganisatie getraind om deze werkwijze over te nemen en wordt de inrichting van de proces governance verzorgd.

 

You-Get heeft uitgebreide ervaring op het gebied van BPM-trajecten binnen diverse bedrijven. You-Get heeft verschillende organisaties geholpen bij het ‘proces-gerichter’ maken van de organisatie. Daarbij adviseert en implementeert You-Get met betrekking tot het opzetten van een BPM Center of Excellence, proces verbeterteams en andere procesrollen. You-Get adviseert daarnaast bij vraagstukken op het gebied van kwaliteitsmanagement, zoals bijvoorbeeld certificatietrajecten of het uitvoeren van audits.

DIRECT AAN DE SLAG? VRAAG EEN GRATIS 360° QUICK-SCAN AAN

You-Get 360º Business consultancy in 7 kernpunten:

 

  • Ontvang duidelijk advies over uw huidige proces-volwassenheid;
  • Wij bieden korte trajecten met snelle resultaten;
  • Verkrijg volledige controle over al uw business processen;
  • Wij werken actief met u samen om het beste resultaat te behalen;
  • U profiteert van onze kennis en ervaring bij de toepassing van BPM ‘best practices’;
  • Afstemming aan zowel business zijde als ICT zijde voor optimaal resultaat;
  • De aanpak voor invoering van BPM binnen organisaties is een in de praktijk bewezen aanpak.

REFERENTIE VITENS

Bij Vitens heeft You-Get heeft een Business Process Management aanpak geadviseerd en uitgevoerd. Dit heeft ze gedaan volgens, de zelf ontwikkelde, 360˚ Business Services Aanpak. In deze benadering wordt een duidelijk groeipad ingezet op de dimensies Proces Management, Strategie, Cultuur, Organisatie, ICT en BPM Governance. BPM binnen Vitens is iteratief gerealiseerd met behulp van advies, trainingen, tools, methodes en projectmanagement. In het software traject heeft You-Get vervolgens de IBM BPM software ingezet.

#Klanttevredenheid meetbaar gestegen

#Efficiëntie aantoonbaar verhoogd

ONS 360° BPM VOLWASSENHEIDSMODEL

Ons unieke BPM volwassenheidsmodel houdt rekening met alle facetten in uw organisatie

en zorgt ervoor dat deze gelijkmatig naar procesvolwassenheid groeien.

icon-persbericht

AAN ALLES GEDACHT

 

In de 360° aanpak is er aandacht voor alle facetten uit uw business. We kijken naar Processen, ICT & Systemen, Strategie & cultuur, BPM Organisatie & Governance en naar projectmanagement. Zo groeien alle onderdelen gelijkmatig naar procesvolwassenheid.

UNIEKE EXPERTISE

 

You-Get investeert in haar experts via ons Human Capital programma. Dat geeft ze de kans zich continu te ontwikkelen op de gebieden leadership en learning & development. Zo brengen de mensen van You-Get nieuwe technologie en een nieuwe manier van werken bij uw organisatie voor het voetlicht, en bent u verzekerd van de meest recente kennis en de hoogste deskundigheid.

HET JUISTE VERTREKPUNT

 

Met een Quick Scan bepalen wij samen met u de BPM-volwassenheid van uw organisatie. De inzet van de Quick Scan zorgt voor het juiste vertrekpunt, zodat eventueel reeds gedane voorbereidingen meegenomen worden. Hierdoor wordt op een zeer efficiënte wijze het project in al haar relevante dimensies gestart.

YOU-GET SOLUTIONS MATRIX

DE YOU-GET 360 BUSINESS CONSULTANCY AANPAK BESTAAT UIT DE VOLGENDE DIENSTEN OM VAN UW BPM PROJECT EEN SUCCES TE MAKEN.

You-Get verleent project- en programma management, verandermanagement en informatiemanagement diensten op het gebied van, onze kernactiviteit, procesmanagement.

Robotic Process Automation
Met Robotic Process Automation (RPA) gebruikt u een computer (Robot) om bestaande processoftware te bedienen, op dezelfde manier als een mens met die systemen en gebruikersinterface zou omgaan.
Rapid Application Development
Het OutSystems Platform is de snelste en meest complete manier om mobiele en webapplicaties op te zetten, te implementeren, te wijzigen en beheren – naadloos geleverd op allerlei apparaten.
Maatwerk Training
Middels een BPM Competentie Management programma deelt You-Get haar kennis en expertise met uw trainees, opdat zij zich ontwikkelen tot volwaardige BPM-experts binnen uw organisatie.
BPM Introductie trainingen
De Introductie trainingen van You-Get laten u kennismaken met de beginselen van Business Process Management.
BPM Business trainingen
De BPM Business Trainingen van You-Get brengen u de business vaardigheden bij die u nodig hebt om van uw Business Process Management traject een succes te maken.
IBM BPM trainingen
De IBM BPM Trainingen van You-Get brengen u de IBM BPM vaardigheden bij die u nodig hebt om succesvol uw processen te automatiseren.
IBM BPM
IBM BPM is een schaalbaar en geïntegreerd procesmanagementplatform, gericht op het uitvoeren, analyseren en verbeteren van end-to-end bedrijfsprocessen.
AppTester
You-Get APPTESTer ontzorgt uw organisatie op het gebied van IBM BPM testwerk. Grote delen van het testwerk kan door APPTESTer uit uw handen worden genomen en geautomatiseerd.
AppCorrect
You-Get AppCorrect breidt uw huidige IBM BPM omgevingen uit met geavanceerde foutafhandeling. Eindgebruikers krijgen consistente en duidelijke foutmeldingen en beheerders worden proactief geïnformeerd.
Project Management
You-Get heeft uitgebreide ‘Agile’ ervaring en kennis om veranderingen te managen in projecten. You-Get kan u hierdoor adviseren en bijstaan bij projecten of het volledige projectmanagement uitvoeren op onder meer het gebied van procesontwikkeling en -implementatie, applicatie integratie, applicatie-
You-Get SPRINTer
De Sprinter stelt uw business in staat haar eigen, eenvoudige, processen zelf te ontwerpen, te optimaliseren , automatiseren en monitoren. Dit leidt tot standaardisatie van uw processen, flexibiliteit in uw bedrijfsvoering en een kosten- en tijd besparing.
You-Get SMARTer
You-Get SMARTer tilt samenwerking en kennisdeling tussen medewerkers in uw organisatie naar een hoger niveau. Dit volledig modulaire en gebruiksvriendelijke platform stelt medewerkers in staat collega’s te bedanken voor kennisdeling en / of hulp.
IBM ODM
IBM ODM is een volledig uitgerust en makkelijk bruikbaar platform voor het vastleggen, automatiseren en besturen van veelvoorkomende en herhaalbare bedrijfsbeslissingen (business rules en business events).
IBM BlueworksLive
IBM Blueworks Live is een online modelleertool, die organisaties helpt bij het ontdekken en documenteren van hun processen en procedures. De tool is eenvoudig in het gebruik en biedt uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. Blueworks Live is de makkelijkste manier om met BPM te starten.
Quick scan
In de quick scan bepalen wij gezamenlijk de BPM volwassenheid van uw organisatie, en worden de project start voorbereidingen getroffen.
Verandermanagement
Verandermanagement valt onder de 360 ° aanpak die You-Get als methodiek hanteert. Binnen onze 360 ° aanpak maken we gebruik van vele methoden en technieken en hebben we een uitgebreid pakket aan ondersteunende middelen met partner allianties, ter ondersteuning van al uw veranderinitiatieven.

Contact Us

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Send

Downloaden

Email has been sent to Admin

*Enter your name *Enter your organization *Invalid email address *Invalid phone number Downloaden

DEZE KLANTEN GINGEN U VOOR

ABN AMRO Verzekeringen

Delta Lloyd / ABN AMRO Verzekeringen heeft voor de You-Get 360º Business consultancy aanpak gekozen om haar strategische doelstellingen, papierloos en locatie onafhankelijk werken, te realiseren.

Vitens

Door toepassing van de 360º Business consultancy aanpak heeft Vitens haar doelstelling bereikt om de beste dienstverlener te worden en heeft ze de laagste kosten per aansluiting.

Delta Lloyd

Middels de 360º Business consultancy aanpak is het ‘overlijdensrisico aanvraagproces’ ingericht, aanzienlijk versnelt en aangepast aan de eisen van deze tijd.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u razendsnel een hoge return-on-investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

factsheet-persoon Erik van Krevel (Commercieel directeur)
factsheet-phone+31 (0)6 118 725 55
factsheet-mailevankrevel@you-get.com