Slimmer kennis delen start met SMARTer

You-Get SMARTer stimuleert samenwerking en kennisdeling in de organisatie

You-Get Smarter is een gebruiksvriendelijk applicatie die samenwerking en kennisdeling in de organisatie stimuleert. Met behulp van spelelementen stimuleert de applicatie proactieve kennisdeling en samenwerking tussen uw medewerkers.

You-Get SMARTer is een volledige modulaire applicatie en gebouwd in IBM BPM software. Managers kunnen volledige controle houden over de applicatie. Bovendien kunnen ze gebruik maken van de handige rapportages die verbeteringen laten zien. De applicatie is beschikbaar op The Process Cloud, on premise of als complete stand-alone appliance.

DE KRACHT VAN SMARTER

  • Leuke en gebruiksvriendelijke applicatie
  • Stimulerend en engagerend platform
  • Gamification van kennisdeling
  • Promoot proactieve samenwerking

Van bedankje tot product.

Vaste prijs per maand WIT

Volledig modulaire applicatie

You-Get SMARTer is een volledig modulaire applicatie. Het biedt de mogelijkheid voor organisaties om functionaliteiten te kiezen die zij nodig achten in hun organisatie. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk de shop module weg te laten.

Promoot proactieve samenwerking

De applicatie stimuleert proactieve samenwerking tussen collega’s en teams. Het gaat verder dan simpelweg ‘dank je wel’ zeggen. Medewerkers vragen sneller om hulp als ze daadwerkelijk iets terug kunnen geven.

Transparantie in transacties

Gebruikers van You-Get SMARTer kunnen alle transacties van collega’s inzien. Op deze manier biedt het systeem volledige transparantie en kunnen medewerkers geïnspireerd en aangemoedigd worden.

Eenvoudig hulp vragen

Zowel gebruikers als management kunnen eenvoudig hulpvragen uitzetten in de applicatie waar gebruikers op kunnen reageren. Op deze manier worden kennisdeling en proactief gedrag binnen de organisatie gestimuleerd.

STIMULEER SAMENWERKING EN KENNISDELING IN UW ORGANISATIE

You-Get SMARTer:

Screenshot
Brochure
Modulair

Meer informatie

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag kennismaken met de voordelen van procesmanagement. We laten u ook graag zien hoe u met de SPRINTer een eenvoudig proces in 45 minuten kunt digitaliseren. U kunt vervolgens direct starten met het uitvoeren van het proces. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende demo!

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com