Robotic Process Automation

(UIPath)

Met UiPath en You-Get heeft u een leger robots voor snellere automatisering van front- en backoffice processen

Met Robotic Process Automation (RPA) gebruikt u een computer (Robot) om bestaande processoftware te bedienen, op dezelfde manier als een mens met die systemen en gebruikersinterface zou omgaan. RPA is geschikt voor organisaties die op grote schaal menselijke kracht nodig hebben om hun processen draaiend te houden. Robots nemen repetitieve taken over tegen een fractie van de kosten van het inzetten van mankracht. Zo blijft er meer tijd over voor business innovatie en gaat de winstgevendheid omhoog.

 

De robots van UiPath zijn geprogrammeerd om processen in uw applicaties uit te voeren op basis van gedefinieerde regels en parameters. Ze kunnen zelfstandig aan de slag op een VM in een datacentrum (backoffice robot) of een desktop delen met een medewerker (frontoffice robot). Robots kunnen elk proces stuk voor stuk uitvoeren.

Robots zijn 100% accuraat en zorgen voor een vermindering in menselijke fouten. Uitzonderingen kunnen ze automatisch doorsturen naar experts, voor snelle afhandeling. UiPath software robots voeren perfecte automatisering uit, ongeacht met welke databron ze moeten werken. You-Get is expert in het implementeren van Robotic Process Automation in uw processen. UiPath is onder meer geschikt voor IBM BPM, SAP, legacy systemen en cloud- en webgebaseerde applicaties. Alle soorten documenten kunnen gelezen en geschreven worden.

Software robots die de userinterface gebruiken als mensen:

  • Efficiënter en sneller automatiseren
  • Uw bestaande (legacy) systemen behouden
  • Kosten op FTE besparen
  • Geen achterstanden meer in piekperiodes
  • Uw processen 24/7 365 dagen per jaar draaiend
  • Geschikt voor frontoffice & backoffice processen
  • Gebaseerd op regels, geen supervisie nodig
  • Data kan niet verloren gaan door menselijke fouten
Robotic Process Automation
  • Bekijk daarvoor deze video om te ervaren hoe UiPath Enterprise RPA Platform end-to-end kan worden gebruikt om binnen enkele minuten een factuur van ontvangst naar betaling te brengen. RPA kan worden toegepast op tal van financiële en boekhoudkundige activiteiten, waarbij factuurverwerking een goed voorbeeld is van het potentieel om de efficiëntie te verhogen. RPA-softwarerobots kunnen data-input, foutafstemming en een deel van de besluitvorming die financiële medewerkers nodig hebben bij het verwerken van facturen, automatiseren. Tegelijkertijd kan automatisering fouten in dergelijke processen beperken en de noodzaak voor het afhandelen van handmatige uitzonderingen verminderen.

Precisie

Robotic Process Automation elimineert menselijke fouten, aangezien robots niet begrensd zijn in hun concentratievermogen en geen fouten maken bij berekeningen. Wanneer een robot een taak tegenkomt die niet binnen zijn regels of parameters valt, wordt hij automatisch doorgestuurd naar een team dat uitzonderingen afhandeld. You-Get helpt u met het configureren en opstellen van deze regels.

Schaalbaarheid

Robotische arbeidskracht kan zo groot of zo klein zijn als u dat zelf wilt. Additionele robots kunnen snel (automatisch) uitgerold worden zonder dat daar extra kosten aan verbonden zijn. Het is zelfs mogelijk, in drukke tijden, honderden zo niet duizenden robots tegelijk aan het werk te zetten op momenten dat er een piek in de workload is.

Lage kosten, hoge snelheid

Gemiddeld kost een robot ongeveer een derde ten opzichten van één FTE. Naast het duidelijke voordeel in kosten, hebben robots bovendien geen pauze nodig, worden ze nooit ziek en bent u geen investering kwijt aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Sterker nog, de robots die door You-Get voor u aan het werk gezet worden, werken 24/7 en 365 dagen per jaar.

Inzicht en analyse

Robotic Process Automation software is ontworpen zodat alle data die verzameld wordt over de performance ingezet kan worden om processen te verbeteren. U weet ten alle tijden wat uw robots aan het doen zijn, hoeveel taken ze uitvoeren, hoeveel uitzonderingen er zijn, enzovoorts. De experts van You-Get zijn uw partner om met deze data bottlenecks op te sporen en processen te stroomlijnen.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN ROBOTIC PROCESS AUTOMATION

Kies uw robot:

Back Office Robot

Front Office Robot

Hoe werkt het?

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

You-Get is expert in het implementeren van RPA-software. Met ons team als partner gaan razendsnel honderden, zo niet duizenden, robots voor u aan de slag. Een return on investment is dan zo behaald. Wij gaan graag met u in gesprek.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com