Quint en Van Ginkel samen met You-Get succesvol live op het DSP Platform!

Quint en Van Ginkel is live

Quint en Van Ginkel samen met You-Get succesvol live op het DSP Platform!

Afgelopen week is Quint en Van Ginkel officieel gestart met het ontvangen van opdrachten via het DSP Proces. Na een testperiode met opdrachtgever Stedin is op 08 oktober definitief en zonder incidenten de knop omgezet. Dat werd afgelopen week samen met Stedin gevierd met taart op locatie bij Quint en Van Ginkel!

Robin en Danny van You-Get hebben, vanuit hun ervaring bij andere aannemers, de medewerkers van Quint en Van Ginkel goed kunnen begeleiden met het verwerken van de eerste opdrachten. Daarmee is de livegang van Quint en Van Ginkel zeer soepel verlopen, aldus project manager Desmin Dekker. De twee partijen kijken nu samen naar mogelijkheden de DSP Connector nog verder te optimaliseren.

Ondersteuning op alle niveaus is altijd inbegrepen bij een abonnement op de DSP Connector, hierdoor kunnen aannemers de focus houden op het uitvoeren van het werk en hoeft men zich geen zorgen te maken over IT of gebruikerstraining. Neem voor meer informatie over onze DSP propositie contact op met Desmin Dekker via ddekker@you-get.com | 06 29 45 72 37

Op de foto een impressie van de Go-live bijeenkomst! Links op de foto staat Danny van You-Get, die de eindgebruikerstraining heeft gegeven!