Project Management bij Business Process Management

You-Get biedt controle over uw BPM-implementatie

You-Get heeft uitgebreide ‘Agile’ ervaring en kennis om veranderingen te managen in projecten. Eén van de meeste voorkomende vormen van projectaanpak is Scrum. De Scrum-methodiek behoort tot de basis expertise en vaardigheid van You-Get. Projecten worden op basis van Agile/Scrum uitgevoerd.

 

In een Scrumaanpak is vertrouwen in het team zeer belangrijk. Vanuit het vertrouwen in het team en elkaar worden snel besluiten genomen. Scrum biedt de ruimte om in te spelen op veranderingen. Voortgangsinformatie is voor iedereen beschikbaar en belemmeringen worden openlijk besproken. De verschillende processen worden iteratief live gebracht waarbij ook cycli van continue verbetering zijn opgezet.

 

You-Get kan u hierdoor adviseren en bijstaan bij projecten of het volledige projectmanagement uitvoeren op onder meer het gebied van procesontwikkeling en -implementatie, applicatie integratie en applicatie-ontwikkelprojecten. Wij hebben het proces-gebaseerde project management en controle geïntegreerd in de eigen bewezen 360° Business Services Aanpak™. Dit kan gecombineerd worden met bekende projectmanagement technieken als bijvoorbeeld PRINCE2.

Project Management eigenschappen:

  • De You-Get Project Manager is verantwoordelijk voor het bewaken van de risico’s
  • De You-Get Project Manager is verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit
  • You-Get projectmanagement heeft een proactieve houding binnen de klantorganisatie en richting de verschillende klant ‘stakeholders’en betrokken afdelingen
  • De SCRUM-methodiek behoort tot de basis expertise en vaardigheid van You-Get

Brede ervaring

De ruime Project Management en Agile/SCRUM-ervaring van You-Get met complexe omgevingen en verschillende stakeholders maakt succesvol implementeren van veranderingen mogelijk en geeft grip op de planning, organisatie en resourcing heeft.

Integrale benadering

Het You-Get projectmanagement bewaakt de integrale voortgang en benadering van de verschillende dimensies in de 360º Business Services Aanpak: ICT/Systemen, Processen, BPM Organisatie & Governance, Organisatie, Strategie en Cultuur.

SCRUM / Agile – methodiek

De SCRUM / Agile -methodiek behoort tot onze basisexpertise. De ontwikkel- en bouwprojecten zijn kort-cyclisch en worden iteratief uitgevoerd volgens deze methodiek. Een constante samenwerking tussen de klantorganisatie en You-Get is een voorwaarde voor succes

360º Business Services Aanpak

You-Get heeft het proces-gebaseerde project management en controle geïntegreerd in de eigen bewezen 360º Business Services Aanpak. Dit kan gecombineerd worden met bekende projectmanagement technieken als bijvoorbeeld PRINCE2.

Maak Business Process Management tot een succes

We hebben onze project management diensten onder andere toegepast bij:

Vitens
Equens
CBR

Vrijblijvende afspraak maken?

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com