Procesmodelleren met IBM BlueworksLive

Samen processen ontdekken en vastleggen in de cloud!

IBM Blueworks Live is een online modelleertool, die organisaties helpt bij het ontdekken en documenteren van hun processen en procedures. De tool is eenvoudig in het gebruik en biedt uitgebreide samenwerkingsmogelijkheden. IBM Blueworks Live is de makkelijkste manier om met BPM te starten.

 

IBM Blueworks Live is een SaaS (Software as a Service) oplossing, en draait in de cloud. Er hoeft niets gedownload of geïnstalleerd te worden! Andere tools zijn niet nodig met deze slimme en intuïtieve modelleertool.

De kracht van BlueworksLive:

  • Eenvoudig en intuïtief voor zowel business als ICT-gebruikers
  • Procesmodelleren in BPMN
  • Samenwerken & kennis delen
  • Procesanalyse en -prioritering

Klik op het screenshot voor een vergroting.

Betrek de eindgebruikers

De eindgebruikers weten als geen ander hoe de processen lopen. Zij vertellen wat werkt, wat niet werkt, en hoe verbeteringen gerealiseerd kunnen worden!

Samenwerken voor het beste resultaat

Werk samen en maak gebruik van ieders inzichten en ideeen. IBM Blueworks Live biedt een dynamische online omgeving waarin teamleden gebruik kunnen maken van talloze samenwerkingsmogelijkheden, zoals berichten plaatsen en discussies volgen

Aan de slag met BPM

Het ontdekken en vastleggen van processen is zeer eenvoudig. Dankzij het intuïtieve gebruik is training niet nodig en kan men direct starten. Bovendien genereert IBM Blueworks Live automatisch BPMN 2.0 lay-out, die begrijpelijk is voor zowel business als IT.

Eenvoudig beheren en delen in de cloud

IBM Blueworks Live processen worden opgeslagen op één centrale locatie en zijn daarom altijd up-to-date. Afhankelijk van de informatiebehoefte zijn verschillende views te genereren. Bovendien worden processen eenvoudig geconverteerd, geëxporteerd, gedeeld én gepresenteerd.

Maak laagdrempelig kennis met Business Process Management

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com