You-Get begint partnerschap met Outsystems voor “Rapid Application Development”

Outsystems partner

You-Get begint partnerschap met Outsystems voor “Rapid Application Development”

Met veel plezier kondigt You-Get aan dat wij sinds 16 Augustus  2016 Outsystems partner zijn geworden

Na grondige analyse van het Rapid Application Development (RAD) domein, en diepgaande analyse van de markt heeft You-Get Outsystems gekozen als platform om haar bestaande Business Process Management dienstverlening te vergroten. Outsystems wordt beschouwd als “Leidinggevend” door Forrester, in hun rapport over platforms waarbij weinig gecodeerd hoeft te worden en als “Visionair” door Gartner in hun rapport over platforms die geschikt zijn voor het ontwikkelen van mobiele applicaties.

Commercieel directeur Erik van Krevel over het partnerschap: “De behoefte om oplossingen snel en met gemak op verschillende platformen uit te rollen, staat voortdurend hoog op de wensenlijst van onze Klanten. Na grondig onderzoek, discussie en praktijktesten, hebben wij Outsystems geslecteerd as de tool om krachtige oplossingen snel bij onze Klanten in productie te nemen. Daarmee faciliteren wij hen constant te kunnen verbeteren en zorgen we ervoor dat er beter inzicht is met een    hogere business waarde. We zien groot voordeel voor onze Klanten in deze uitbreiding van onze oplossingsportfolio en we kijken ernaar uit om bedrijven nog beter van dienst te kunnen zijn bij hun Business Process uitdagingen”.

Wilt u weten het voor u kan betekenen dat You-Get Outsystems partners is geworden? Wat de impact van RAD kan zijn op uw bestaande Business Process initiatief? Of over de details rondom de keuze van You-Get voor Outsystems ver boven haar rivalen, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

Erik van Krevel
Commercieel Directeur
evankrevel@you-get.com
+31611872555