Opdrachten binnenhalen via het DSP? Wij faciliteren uw DSP koppeling!

DSP koppeling

Opdrachten binnenhalen via het DSP? Wij faciliteren uw DSP koppeling!

Het Digitaal Samenwerkingsplatform van mijnaansluiting.nl, ofwel DSP, is een feit. Het platform maakt het mogelijk de opdrachtverstrekking en uitvoering tussen netbeheerder en aannemer te digitaliseren. Papieren mappen behoren daarbij tot het verleden. U heeft als aannemer toegang nodig tot de nieuwe digitale omgeving om opdrachten van netbeheerders binnen te kunnen blijven slepen. Dat is complexer dan simpelweg inloggen en alle openstaande opdrachten te zien krijgen op uw scherm. Er dient een koppeling gemaakt te worden tussen uw eigen systemen en het Digitaal Samenwerkingsplatform, oftwel een DSP koppeling.

Dat is een flinke verandering ten opzichte van de oude situatie en u heeft waarschijnlijk niet zomaar de kennis in huis om uw systemen aan te sluiten op het DSP. You-Get biedt met de DSP Connector een klant-en-klare oplossing om u als bouwbedrijf, aannemer of combi-organisatie aan te sluiten op het DSP.
Onze DSP koppeling is gebaseerd op de Enterprise Services Bus (ESB) die onderdeel is van IBM BPM Advanced software. You-Get zorgt ervoor dat uw back-end systeem naadloos aansluit op het DSP. Zo geeft u uw organisatie flexibiliteit en brengt u structuur aan in uw applicatielandschap.
De DSP Connector van You-Get vereist geen kostbare investering vooraf. Het systeem draait op onze eigen cloudoplossing, waardoor u slechts een maandelijks tarief betaalt, inclusief ondersteuning, upgrades en onderhoud.

De kracht van de DSP Connector:

  • Eenvoudige en snelle aansluiting op uw backend systeem
  • Structuur in uw applicatie landschap
  • Lage investeringskosten, dankzij gebruik van The Process Cloud
  • Snellere doorlooptijd dankzij een automatische koppeling met het DSP
  • Flexibiliteit om snel te schakelen bij versiewijzigingen
  • Mogelijkheid om meerdere applicaties aan te sluiten op de ESB
  • Volledige ontzorging in het DSP integratie traject
  • Support en onderhoud door You-Get

Meer weten? Lees alles over de DSP Connector op de pagina en download de brochure