ODM Software – IBM ODM

Identificeer, creëer en codificeer bedrijfsregels, events en besluiten

IBM ODM is een volledig uitgerust en makkelijk te gebruiken platform voor het vastleggen, automatiseren en besturen van veelvoorkomende en herhaalbare bedrijfsbeslissingen (business rules en business events).

 

IBM ODM kan zowel onafhankelijk alsmede als applicatie draaiende op Websphere Application Server worden geïnstalleerd. Het IBM ODM platform bestaat uit 2 onderdelen: IBM Decision Center en IBM Decision Server.

De ODM Software van IBM biedt u:

  • Real-time inzicht in regels en besluiten
  • Kansen identificeren en benutten met predictive analytics
  • Optimale samenwerking tussen business en IT
  • Een geïntegreerde omgeving voor alle regels en besluiten

Screenshot van IBM ODM

De business aan het roer

IBM ODM Decision Center biedt een geïntegreerde omgeving, waarbinnen de subject matter experts eenvoudig bedrijfsregels en besluiten kunnen aanmaken en beheren. IBM ODM faciliteert de samenwerking tussen business en IT, waarbij de business de leiding heeft.

Bedrijfssituatie ontdekken

IBM ODM Decision Server biedt de runtime componenten voor het automatiseren van besluiten. Dit maakt het mogelijk om specifieke events te ontdekken en deze te vertalen naar de juiste opvolgingsacties.

Verbeterde besluitvorming

IBM ODM verbetert de kwaliteit van transacties en procesgerelateerde besluiten en helpt om de juiste acties richting klanten, partners en bedrijfsinterne onderdelen vast te stellen. Daarnaast verbetert IBM ODM het bedrijfsinzicht en helpt het om kansen en risico’s te identificeren.

Eenvoudig beheer van besluitvorming

IBM ODM versnelt het besluitvormingsproces en vergroot het inzicht in de totstandkoming en toepassing van besluiten. ODM maakt het mogelijk om (besluit) wijzigingen te implementeren, te testen en op een consistente manier in processen en applicaties te implementeren.

Vereenvoudig en verbeter besluitvorming in uw processen

We hebben IBM BPM onder andere toegepast bij:

CBR

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com