Maatwerk Training

Krijg training op maat met BPM Competentie Management van You-Get

Om uw BPM ambities te realiseren, adviseert You-Get om de competentie intern op te bouwen en samen op de juiste manier te borgen en onderhouden in uw organisatie. Middels een BPM Competentie Management programma deelt You-Get haar kennis en expertise met uw trainees, opdat zij zich ontwikkelen tot volwaardige BPM-experts binnen uw organisatie. Ondersteuning bij de werving en selectie van de juiste kandidaten gaat vooraf aan een fase van intensieve begeleiding en ontwikkeling van de IBM BPM expertise.

 

In het programma staan de IBM BPM competenties Business Analyse en Applicatie Ontwikkelaar centraal. Dit zijn de basisfuncties om binnen de organisatie projecten te realiseren met IBM BPM.

WAAROM BPM COMPETENTIE MANAGEMENT VAN YOU-GET?

  • 8 professionele trainers met ruime en recente praktijkervaring en IBM BPM Certificering
  • Volledig trainingsaanbod met 11 verschillende klassikale trainingen
  • Bewezen concept: diverse klanten hebben het programma deels of volledig doorlopen
  • Snelle Return on Investment, omdat er in de begeleidingsfase aan een daadwerkelijk project wordt gewerkt
  • Continue toetsing met de laatste releases en best practices
  • Coaching en begeleiding blijft ook tijdens de verdiepingsfase en expertise ontwikkeling aanwezig

De 5 fasen tijdens een BPM Competentie Management traject

Gecertificeerde trainers

Alle trainers van You-Get zijn gecertificeerd in de trainingen die zij geven. Dat houdt in dat ze bijvoorbeeld bij IBM de benodigde certificaten behaald hebben. Hierdoor bent u verzekerd van deskundigheid en kwaliteit.

Bevordert groei naar BPM Volwassenheid

You-Get is uw professionele partner vanuit jarenlange ervaring met het begeleiden van klanten op Business Process Management gebied. Deze ervaring brengen wij over in onze trainingen, zodat uw toekomstige BPM-experts u laten uitblinken.

Volledig ontzorgd

BPM Competentie Management bestaat vijf fasen, begeleidt door You-Get, zodat u ontzorgd wordt. U kunt ervan uit gaan dat u aan het einde van de begeleidingsfase goede, zelfstandig werkende BPM-specialisten in dienst heeft.

On the job begeleiding

Een volledig BPM Competentie Management traject zorgt naast de juiste klassikale trainingen voor intensieve On the Job begeleiding door onze IBM-gecertificeerde specialisten. Daarbij helpt You-Get u in uw zoektocht naar en in de selectie van toekomstige BPM-experts. Gedurende het traject wordt professioneel gestuurd op de ontwikkeling van de trainees.

BPM COMPETENTIE MANAGEMENT BEVORDERT DE GROEI NAAR BPM VOLWASSENHEID

Vraag hier uw training of meer informatie aan

Zit uw training er niet tussen?

Bent u enthousiast over de trainingsmogelijkheden, maar zit de training die u zoekt er niet tussen? Wij bieden ook maatwerk training. Kijk op de maatwerk trainingspagina of neem contact op en we gaan vrijblijvend met gesprek om te zien hoe wij aan uw specifieke trainingswensen kunnen voldoen.

extra info

Erica Achterberg (Competence Management Consultant)
+ 31 (0)6151 171 85
eachterberg@you-get.com