ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

Utrecht, 10 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx neemt met ingang van vandaag Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

You-Get is veertien jaar geleden opgericht door Hans van Krevel en na zes maanden stapte ook partner Hanke Dekker in. Het bedrijf opereert internationaal met een team van ruim 70 professionals. In ilionx heeft You-Get een complementaire partner gevonden waarmee de volgende fase van groei en ontwikkeling gerealiseerd kan worden. Het bijzondere kantoor van You-Get, The Farm HQ in Watergang, blijft na de overname behouden en ook de naam You-Get blijft voorlopig bestaan.

Krachten bundelen

Vanuit de markt ontstaat een steeds grotere behoefte aan Hyperautomation, waarbij processen geautomatiseerd worden door het combineren van verschillende technologieën. ilionx is sterk op het gebied van Application Development, Data Analytics en Architecture & Integration. De kennis en ervaring die You-Get heeft op het gebied van BPM, Task Automation, low-code Development, Intelligent Automation en AI, bieden een mooie aanvulling op de diverse expertises van ilionx. Door de krachten van beide bedrijven te bundelen, wordt in de volle breedte invulling gegeven aan het thema Hyperautomation. Op termijn wordt deze dienst verder uitgebreid naar de vestigingen van ilionx en is de ambitie uitgesproken het aantal procesanalisten te verdubbelen.

Jan Veltman, CEO van ilionx: “We zijn zeer blij met deze overname. De ambitie van ilionx is om haar klanten een volwaardig portfolio te kunnen aanbieden. Met de kennis en ervaring van You-Get breiden we onze expertise verder uit en kunnen we onze klanten nog beter helpen. We willen op een nog hoger niveau systemen kunnen ontwikkelen en sneller onze klanten helpen met processtromen te automatiseren. De samenwerking met You-Get hierin geeft ilionx een enorme kwaliteitsimpuls.”

Hanke Dekker, CEO van You-Get: “Als directie, bestaande uit Hans van Krevel, Annelies Kobus en ikzelf, waren we op zoek naar een partner waarmee we gezamenlijk kunnen groeien en ontwikkelen. Belangrijk voor ons is dat deze partner dicht bij de kernwaarden van ons bedrijf staat. De waarden en de cultuur van ilionx sluiten heel mooi op ons aan. In ilionx hebben wij een partner gevonden waarmee wij onze klanten nog beter kunnen bedienen met een nog sterkere propositie. Wij kijken uiteraard erg uit naar de samenwerking.”

Over You-Get

You-Get is een ambitieuze en snel groeiende onderneming gespecialiseerd in end-to-end Hyperautomation-diensten op het gebied van de Robotic Process Automation, Business Process Management en Artificial Intelligence. Bij de organisatie werkt een internationaal team van ruim 70 professionals. Samen hebben zij meer dan 1.000.000 uur ervaring. Meer informatie is te vinden op www.you-get.com.

Over ilionx

ilionx is een IT-dienstverlener die organisaties helpt voorop te blijven lopen. Sinds haar oprichting in 2002 ondersteunt ilionx haar klanten als digitale partner op het gebied van business innovations, applications, data analytics, cloud & security en architecture & integration. ilionx biedt specialistische kennis, is wendbaar en flexibel én heeft de slagkracht en schaalgrootte voor het succesvol implementeren van grote projecten. Dit heeft al tot veel geslaagde projecten geleid voor zorginstellingen, lokale overheden en bedrijven, zoals onder andere NN, KLM, UMCG, ABN AMRO, ASML, Sligro Food Group, KPN, VodafoneZiggo, diverse gemeenten en een groot aantal ziekenhuizen. Sinds 2017 heeft Egeria een meerderheidsbelang in ilionx. In 2018 fuseerde ilionx met QNH Consulting, in 2019 nam het bedrijf ICTZ over en in 2021 sloten ook integratiespecialist Rubix, adviesbureau Le Blanc Advies en Salesforce-partner Redbook ICT zich bij ilionx aan. Het bedrijf heeft ruim 1.100 medewerkers in dienst en werkt vanuit tien locaties waaronder; Groningen, Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Maastricht, Den Bosch, Eindhoven en Hoorn. Meer informatie is te vinden op www.ilionx.com of volg ilionx op Twitter, Facebook of LinkedIn.

Meer informatie:
Marcommit
Erwin Randwijk
+31 (0)35-5822730
ilionx@marcommit.nl

Hyperautomation in de praktijk

Robotic Process Automation: meer zorgverleners aan het bed

De COVID-19 pandemie is tot dusver een van de grootste keerpunten van de 21e eeuw. Dit tijdperk staat symbool voor samenwerking en innovatie. Zorg en wetenschap ontwikkelden in rap tempo vaccins. Daarnaast zetten artsen en verpleegkundigen alle zeilen bij om patiënten de zorg te verlenen die zij nodig hadden.

Lees meer »

Persbericht: ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

Utrecht, 10 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx neemt met ingang van vandaag Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

Lees meer »

Betaalbaar woningaanbod dankzij UiPath en ABBYY: woningcorporatie Woonbron

Woonbron is een grote woningcorporatie die betaalbare woningen aanbiedt in de regio Rotterdam, waarbij de focus ligt op huurwoningen voor mensen met een kleine beurs. Om te ervaren wat RPA & AI voor hen kan betekenen, besloot Woonbron om, onder begeleiding van You-Get, een eerste kennismaking met robotics in gang te zetten. Michel Boender, projectleider informatisering en automatisering bij Woonbron, vertelt over zijn ervaringen.

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIN

We posten geregeld updates en inzichten via onze LinkedIN pagina.
Volg ons via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

of bel ons op +31 (0)20 373 02 76