You-Get: an ilionx group brand |    +31 (0)20 737 02 76    |     info@you-get.com

Hyperautomation

Slimme digitale processen

You-Get laat graag zien wat er gebeurt als uw medewerkers hun krachten bundelen met de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hyperautomation biedt een efficiënte en snelle afhandeling van uw administratieve processen. Zo kunnen uw medewerkers hun tijd en energie gebruiken om uw organisatie naar een hoger niveau te brengen. Dat is synergie volgens You-Get.

Wat is hyperautomation?

Hyperautomation is een digitale transformatie waarmee processen binnen een bedrijf geautomatiseerd en geoptimaliseerd worden. Hyperautomation past slimme technologieën toe waaronder A.I en Machine Learning.

Onze hyperautomation toolbox

Door verschillende technologieën, zoals robotics, machine learning, AI, BPM en low code te combineren, is het mogelijk om zelfs complexe, langlopende processen snel en effectief te automatiseren. Maar welke combinatie van tools werkt het beste als ondersteuning van úw medewerkers? You-Get brengt daarom niet alleen uw administratieve processen, maar ook uw ambities voor de korte én langere termijn in kaart. Vervolgens wordt de optimale toolset bepaald waarmee uw digitale infrastructuur klaar is voor de volgende stap in de toekomst.

Robotics (RPA)

Dit is de eerste stap richting hyperautomation. Bij Robotic Process Automation integreert You-Get speciaal geprogrammeerde software robots in uw huidige bedrijfsprocessen die herhalende menselijke handelingen kunnen nabootsen. Door uw medewerkers deze taken uit handen te nemen en te automatiseren worden ze sneller en effectiever afgehandeld en kunnen uw medewerkers zich toeleggen op leukere en complexere werkzaamheden.

Interaction (low-code)

Traditionele softwareontwikkeling, oftewel het handmatig schrijven van computercodes, is een zeer tijdsintensief proces. Door het gebruik van low-code technieken kan You-Get binnen korte tijd maatwerk applicaties leveren die precies aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Zo kunt u snel het onderscheid maken de gebruikerservaring van zowel uw medewerkers als klanten verder optimaliseren.

Process (BPM)

You-Get heeft ruime ervaring in Business Process Management en garandeert dan ook optimale begeleiding van deze impactvolle digitale transformatie van uw organisatie. Van een gedegen analyse tot de ontwikkeling en implementatie van de voor uw organisatie optimale procesinrichting. Het resultaat is een transparante, agile organisatie waarbinnen u niet alleen profiteert van een optimale workflow, maar ook veel meer inzicht heeft in én grip op alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

AI

Computersystemen en robots kunnen goed omgaan met gestructureerde data. AI zorgt voor slimheid om ook semigestructureerde en ongestructureerde data te kunnen verwerken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van data en machine learning om op slimme wijze te leren hoe een taak of proces het meest effectief en klantvriendelijk kan worden uitgevoerd. Door AI te combineren met bijvoorbeeld Robotics of BPM kunnen steeds complexere taken worden geautomatiseerd. Zo kunnen we uw medewerkers nog beter faciliteren bij een snelle en effectieve afhandeling van hun werkzaamheden.

Hyperautomation

volgens Gartner

“Hyperautomation betekent de toepassing van geavanceerde technologieën, waaronder AI en machine learning, om processen steeds verder te automatiseren, zodat de mens kan groeien.”

Van individuele onderdelen naar

Hyperautomation als geïntegreerde oplossing

Hyperautomation is geen kwestie van simpelweg een aantal automatiseringstools aan uw organisatie toevoegen. Het vraagt kennis, van zowel bedrijfsprocessen als de laatste technologische ontwikkelingen, om te weten hoe deze platforms zo goed mogelijk kunnen worden gecombineerd en geïntegreerd. Maar wie kent een organisatie nu beter dan de mensen die er werken? Daarom ziet You-Get elke digitale transformatie als een partnerschap, waarbij we gezamenlijk de bouwstenen bepalen om tot een gedegen en toekomstbestendige fundering te komen.

Onze diensten & services

Technologie staat centraal tijdens digitale transformatie

Innovatie

Tech zit ons in het bloed en wij kennen geen mooiere uitdaging dan voor een organisatie de perfecte balans te vinden tussen mens en innovatie. Niet alleen houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, ook doen wij zelf regelmatig onderzoek naar nieuwe technologieën. Zo kunnen we u niet alleen de beste oplossing bieden voor vandaag, maar ook kansen creëren voor morgen.

Langere termijn

Digitale transformatie is geen hype, maar een continu proces van groei en vernieuwing. Een reis waarvan de eindbestemming waarschijnlijk nog niet eens vaststaat, omdat de wereld om ons heen blijft veranderen. You-Get is graag uw vertrouwde reispartner om samen die stip aan de horizon te bereiken. Of het nu gaat om het realiseren van de beste klantervaring of de optimale ondersteuning van uw medewerkers. Wij staan graag voor u klaar met advies, begeleiding of om gewoon eens te vrijblijvend sparren.

In-house support

Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd in alle technologieën die wij aanbieden, van Robotic Process Automation en Articifial Intelligence tot Business Automation Technology. Zo bent u er zeker van dat u deze digitale reis samen met een ervaren hyperautomation partner maakt. Bovendien beschikken wij over een in-house supportafdeling, zodat uw vragen snel en vakkundig kunnen worden opgelost.

Hyperautomation

software partners

PROCESS

ibm_wit

INTERACTION

bettyblocks-white-1

RPA

ui_path_wit

AI

ibm-abbyy-kofax_wit

Gerelateerde inzichten

Senior RPA Developer

Ben jij de coach die je zelf nodig had? wordt onze Senior RPA Developer Solliciteer voor RPA Developer Als Senoior RPA Ontwikkelaar op zoek naar …

Lees meer →

Delivery Manager

Wij hebben jou nodig bij You-Get als Delivery Manager Solliciteren Op zoek naar een baan als ervaren consultant in omgeving Amsterdam en heb je tevens …

Lees meer →

Medior RPA Developer

Word één van onze game changers… als Medior RPA Developer Solliciteer voor RPA Developer Als Medior RPA Ontwikkelaar op zoek naar een nieuwe IT-baan in …

Lees meer →

De opkomst van hyperautomation | You-Get

Wereldwijd wordt er volop gebruik gemaakt van innovatieve technieken om processen te automatiseren. Waar toename in het gebruik van andere technologiën afneemt, zal de vraag naar automatisering de komende jaren nog fors toenemen, zo voorspellen deskundigen van analistenbureau Gartner. In 2022 steeg de totale investering voor bijvoorbeeld RPA software naar 2,9 miljard dollar, dat was ruim 19% meer dan in 2021. Een jaar eerder lag de groei nog op ruim 30 procent.

Lees meer →

Slimme tools realiseren voor de Wet open overheid

Lees hier alles over de tool van You-Get om verzoeken rondom de Wet open overheid te helpen verwerken.

Lees meer →

Robotic Process Automation: meer zorgverleners aan het bed

De COVID-19 pandemie is tot dusver een van de grootste keerpunten van de 21e eeuw. Dit tijdperk staat symbool voor samenwerking en innovatie. Zorg en wetenschap ontwikkelden in rap tempo vaccins. Daarnaast zetten artsen en verpleegkundigen alle zeilen bij om patiënten de zorg te verlenen die zij nodig hadden.

Lees meer →

UWV lanceert samen met YOU-GET & IBM in zes weken het tijdelijke NOW-noodprogramma

Agile en geautomatiseerde route naar innovatie​

Soms is er maar één vonk nodig om snelle innovatie op gang te brengen. Dat was het geval voor UWV, toen de Nederlandse overheid de organisatie de opdracht gaf een programma uit te voeren om werkloosheid te voorkomen in het licht van COVID-19.

Lees meer →

Persbericht: ilionx neemt Hyperautomation-specialist You-Get over

Utrecht, 10 februari 2022 – IT-dienstverlener ilionx neemt met ingang van vandaag Hyperautomation-specialist You-Get over. Naast end-to-end Hyperautomation is You-Get gespecialiseerd in Robotic Process Automation (RPA) en Business Process Management (BPM). De overname van You-Get betekent voor ilionx een uitbreiding van haar kennis en expertise in deze vakgebieden en meer mogelijkheden om haar klanten goed te kunnen bedienen op het gebied van Hyperautomation.

Lees meer →

Software ontwikkelaar

Ontwikkel innovatieve oplossingen én jezelf, als Software ontwikkelaar Solliciteren Voor het automatiseren van bedrijfsprocessen zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar! Als software ontwikkelaar bij …

Lees meer →

RPA voor overheidsinstanties: gemeente Tilburg

Overheidsinstanties hebben bij de uitvoering van hun werkzaamheden vaak te maken met andere regels en beperkingen dan commerciële organisaties. Denk bijvoorbeeld aan aspecten als privacy en verslaglegging

Lees meer →

FAQ

Hyperautomation betekent de toepassing van geavanceerde technologieën, waaronder Workflow, AI en RPA, om processen steeds verder te automatiseren, zodat de mens kan groeien

Met Hyperautomation zet je een flexibele en wendbare organisatie neer, die snel kan inspringen op veranderende behoeftes van klanten. Dankzij automatisering bespaar je bovendien kosten en kunnen medewerkers zich focussen op interessantere taken.

Hyperautomation is een combinatie van aanpak en technologie. You-Get helpt organisaties bij het ontwikkelen van een automation first aanpak en begeleidt de implementatie van Hyperautomation oplossingen.

Met Hyperautomation streef je naar het automatiseren van zoveel mogelijk processen en taken binnen een bestaande omgeving en realiseer je nieuwe (workflow of low code) applicaties waar dat nuttig is. Bij applicatieontwikkeling realiseer je met name nieuwe systemen en vervang je oude systemen, hierbij is de doorlooptijd vaak langer. You-Get kan je helpen bij het maken van de juiste keuze.