EVENT – You-Get Invites: Kansen voor Cognitive in uw organisatie ontdekken

EVENT – You-Get Invites: Kansen voor Cognitive in uw organisatie ontdekken

Concrete toepassingen van Kunstmatige Intelligentie ontdekken:

Het is in de financiële wereld & verzekeringsbranche nog heel gebruikelijk dat klantverzoeken van het ene naar het andere systeem overgetypt moeten worden, of dat hele rapporten gelezen worden om tot een simpele conclusie te komen. Dit kost ontzettend veel tijd en is bovendien repetitief werk, zeker als het volume in piekperiodes toeneemt.

Als oplossing kan IBM Watson Explorer ingezet worden als de “brains van de toekomst” om processen te optimaliseren. Watson begrijpt en verwerkt ongestructureerde informatie in claims, brieven, emails en rapporten op precies dezelfde manier als medewerkers dat doen. Met Watson lopen processen dus automatisch verder. Dat kan geheel autonoom of door belangrijke beslissingen, voorzien van advies, voor te leggen aan eindgebruikers. Door de schaalbaarheid van Watson wordt het verwerken van klantverzoeken dus nooit meer vertraagd wanneer uw personeel het druk heeft.

De toepassingen van cognitieve technologie zijn talrijk. Business Partner You-Get neemt u, samen met IBM, graag mee om kansen en concrete toepassingen voor kunstmatige intelligentie te ontdekken in uw organisatie.

Locatie: You-Get Amsterdam, Oostenburgervoorstraat 85 | Parkeergelegenheid is aanwezig

Wanneer: 15 augustus 2018

Tijd: 15:00 tot 18:00

Agenda:

  1. 15:00 tot 15:15 Introductie Watson Explorer door Desmin Dekker
  2. 15:15 tot 16:00 Kansen voor Cognitive in uw organisatie door Desmin Dekker van You-Get
  3. 16:00 tot 17:00 Interactieve sessie: Waar worden uw processen vertraagd door ongestructureerde informatie?
  4. 17:00 tot 18:00 Afsluiting bij You-Get Amsterdam

 

Grijpt u de kans om koploper te worden of te blijven met behulp van baanbrekende Cognitieve technologie? Geef u op door een mail te sturen naar Desmin Dekker ddekker@you-get.com. Voor vragen kunt u ook telefonisch contact opnemen via 06 29 45 72 37.

Indien u wel geïnteresseerd bent, maar niet kunt komen kunt u uiteraard ook contact opnemen voor een persoonlijk gesprek of informatiepakket.