Onze DSP oplossing

En de klanten die ermee werken:

Plaisier logo
Van Gelder logo
Van den Heuvel infra

Eenvoudig en snel aangesloten, dankzij een kant-en-klare dsp koppeling

Het Digitaal Samenwerken Platform, kortweg DSP, maakt het mogelijk de opdrachtverstrekking en uitvoering tussen netbeheerder en aannemer van papieren mappen naar digitale gegevensuitwisseling te brengen. Dit platform wordt de landelijke standaard. Netbeheerders willen dat hun huisaannemers aan het einde van dit jaar op het DSP zijn aangesloten. Daarom het You-Get een DSP oplossing voor u ontwikkeld. De DSP Connector 

You-Get biedt met de DSP Integratie Tool een kant-en-klare oplossing om de aannemers aan te sluiten op DSP. Deze oplossing, een ESB in combinatie met IBM BPM advanced, biedt flexibiliteit, snelheid, betrouwbaarheid en inzicht.

DE KRACHT VAN DE DSP CONNECTOR

  • Eenvoudige en snelle aansluiting op uw backend (ERP) systeem
  • Structuur in uw applicatielandschap
  • Lage investeringskosten, dankzij gebruik van The Process Cloud
  • Snellere doorlooptijd dankzij een automatische DSP koppeling
  • Flexibiliteit om snel te schakelen bij versiewijzigingen
  • Mogelijkheid om meerdere applicaties aan te sluiten op de ESB
  • Volledige ontzorging in het DSP-integratie traject
  • Support en onderhoud door You-Get

Prijsopgave

Schematische weergave DSP Oplossing

Lage instapkosten

You-Get biedt de DSP Connector in abonnementsvorm aan met een maandelijkse ‘all-in’fee op The Process Cloud. Hierdoor heeft u geen omkijken naar onderhoud en is ondersteuning altijd beschikbaar. Bovendien zijn de instapkosten laag en voorspelbaar.

Security DSP Connector

Uw veiligheid voorop

De DSP Connector voldoet aan de veiligheidseisen die het Digitale Samenwerkingsplatform stelt. Hierdoor is uw applicatielandschap beveiligt tegen aanvallen van buitenaf.  Daarnaast draait de DSP Connector op de in Nederland gehoste Process Cloud van You-Get.

Eenvoudige integratie

Dankzij de combinatie van  ESB en IBM BPM is het eenvoudig om naast uw ERP systeem ook andere systemen te koppelen uit uw processen. Zo zorgen we altijd voor een naadloze aansluiting op het Digitaal Samenwerkingsplatform en bent u ervan verzekerd dat u nooit berichten of opdrachten zult missen.

Razendsnel aan de slag

Doordat we alle generieke onderdelen van de koppeling reeds gebouwd hebben, zorgt You-Get ervoor dat uw back-end systeem (in de meeste gevallen uw ERP) op eenvoudige en snelle wijze wordt gekoppeld aan het DSP.

VRAAG GRATIS EEN DEMO VAN DE DSP CONNECTOR AAN

Meer weten over de DSP Connector?

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we bij u razendsnel de connectie met het DSP kunnen maken. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met  u in gesprek over onze transparante en betaalbare oplossing.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com

DSP Connector