You-Get: an ilionx group brand |    +31 (0)20 737 02 76    |     info@you-get.com

Wij hebben jou nodig bij You-Get als

Delivery Manager

Op zoek naar een baan als ervaren consultant in omgeving Amsterdam en heb je tevens bewezen kennis van Delivery Management? En wil je de kans krijgen om jezelf te ontwikkelen in expertisegebieden binnen hyperautomation? Dan is deze vacature bij You-Get perfect voor jou!

Wat houdt jouw functie in

Als Delivery Manager krijg je de unieke kans om jezelf te ontwikkelen in diverse richtingen op het gebied van analyse en delivery management binnen onze hyperautomation strategie. 

De eerste periode staat in het teken van on-boarding. Je leert dan o.a. wat onze dienstverlening inhoudt, wie onze klanten zijn, wat onze werkwijze is en welke tools en systemen wij gebruiken. 

Daarna werk je o.a. samen met je collega’s aan opdrachten voor één of meerdere van onze toonaangevende klanten. Je bewaakt de voortgang van projecten, bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als teamgenoten en vertaalt strategieën naar relevante software. Ook adviseer je over de mogelijkheden van onze dienstverlening en onderzoekt de positie van de oplossing t.o.v. het totale landschap. Je project management skills zijn essentieel en waar mogelijk, zul je klanten adviseren over andere onderdelen van de Ilionx dienstverlening. Een rol waar jij het voortouw neemt om de doelstellingen bij de klant te behandelen, binnen de tijd én budget! 

Je werkt voornamelijk op locatie bij de klanten, maar natuurlijk is er de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken.

 

Bij de business-unit You-Get kom je terecht in een hecht team van 85 collega’s.

Teamwork vinden we erg belangrijk; of je nou vanuit huis werkt, bij de klant of op onze verschillende kantoren van ilionx. Samen kun je uitdagende projecten met succes afronden en haal je het beste in elkaar naar boven. De projecten die je uitvoert zijn voor uiteenlopende, veelal belangrijke organisaties (bijvoorbeeld de overheid). Je krijgt de kans om mee te denken over oplossingen die maatschappelijk impact maken en staat aan de voorhoede van wat mogelijk is op het gebied van digitale transformatie.

 

Ook krijg je alle ruimte om zowel op persoonlijk als professioneel vlak te groeien. Dat persoonlijk met jouw manager wordt vormgegeven bij jouw toekomstplan. Breder binnen ilionx heb je toegang tot de ilionx academy en leuke events.

Enthousiast geworden? Hieronder staat de profielschets van onze nieuwe collega:

 

Wat vinden wij belangrijk

 • Affiniteit en ervaring met project management
 • Sterke communicatieve vaardigheden in Nederlands en Engels
 • Goede adviesvaardigheden op het gebied van (business)vraagstukken en implementaties
 • De kennis om een vertaalslag te kunnen maken naar business en IT-benefits
 • Vaardigheden om snel te kunnen schakelen tussen verschillende onderwerpen
 • Klantgerichte instelling

Ervaring

 • Een hbo-achtergrond richting business
 • Minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van consultancy
 • Ervaring met Agile werken en het adviseren op verschillende niveaus binnen een organisatie

Aanbod

 • Je krijgt een marktconform startsalaris voor een 32-40 uren per week contract
 • Natuurlijk is er de mogelijkheid om (deels) remote te werken
 • Je krijgt een laptop en een mobiele telefoon
 • Je krijgt daarnaast een reiskostenvergoeding (om te zetten in een NS kaart of leaseauto)
 • Doorgroeien is altijd mogelijk, zoals je collega’s ook doen

Functie

 • Delivery Manager

In het kort

Werkweek

32 - 40 uur

Een hamer afgebeeld in een icoon

Vakgebied

Delivery Management

Resultaat van digitale transformatie

Ervaring

Minimaal 3 jaar

Icoon van de organisatie van You-Get

Organisatie

85+ collega's

Icoon ter aanduiding van het werken op afstand

Werkplek

Heel Nederland

You-Get game changers

Dag & week overzicht

Bij You-Get vinden we het belangrijk dat dagen afwisselend zijn en dat je tijd hebt om jezelf te ontwikkelen. Bekijk hieronder hoe een week bij You-Get er uit kan zien!

Locatie

The Farm HQ

Adres

Dorpstraat 55B
1454 AM  Watergang
Noord Holland
(Amsterdam)

You-Get is sinds 2022 onderdeel van ilionx,  een ambitieuze en snelgroeiende Business Unit gespecialiseerd in Hyperautomation-oplossingen.

Met een internationaal team van 80 enthousiaste collega’s in Watergang (in de buurt van Amsterdam), bedienen wij klanten in en rondom de Randstad — variërend van overheid tot de maakindustrie. Werken bij Ilionx betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en getalenteerde, professionele en bovenal leuke collega’s!

Omdat You-Get onderdeel is van ilionx, zul je ook de mogelijkheid hebben om met een breder scala aan technologieën te werken zoals digitale strategie, cloud applicaties, data en managed services.  

Werken bij You-Get betekent snel schakelen, korte lijnen, mooie projecten, bijzondere klanten en getalenteerde, professionele en bovenal leuke collega’s!

Neem contact op met

Annelies Kobus