Delta Lloyd

delta-lloyd-customercase

Delta Lloyd Leven

Klanttevredenheid sterk verhoogt

Delta Lloyd en You-Get hebben gezamenlijk het overlijdensrisicoverzekering (ORV) aanvraagproces geoptimaliseerd. De aanvragen hiervoor worden nu volledig op Straight Through Processing (STP) manier afgehandeld. In veel gevallen kan de aanvraag nu binnen 7 minuten worden afgerond.

Delta Lloyd heeft samen met You-Get al drie processen succesvol geoptimaliseerd. Voor elk proces wordt de optimale samenwerking tussen klanten, partners, de interne organisatie en de systemen bedacht en daarna gemaakt met IBM BPM.

Key achievements

  • Straight through processing
  • Digitale polissen
  • Aanzienlijke reductie in tijd
  • Real-time process informatie

De inzet en toepassing van BPM is binnen de Delta Lloyd Groep onderdeel van het grotere programma doel: het klantbelang centraal stellen. Het is een andere manier van nadenken over een bedrijfsproces en geeft een platform waarin belangrijke thema’s als keurmerk en compliancy vraagstukken beter worden geïmplementeerd.

#orv7minuten #DeltaLloyd #BPM

Straight Through Processing

Het ORV-aanvraagproces wordt volledig volgens het principe van Straight Through Processing (STP) doorlopen. Dat wil zeggen dat het mogelijk is om aanvragen volledig automatisch te verwerken.

Aanvraag zonder handtekening

De klanten hoeven de aanvraag niet meer fysiek te onderteken en ontvangen een digitale polis. Hierdoor kunnen de aanvragen veel sneller verwerkt worden.

icon-persbericht

Digitale polissen

Doordat de polis per email naar de klant verzonden wordt, ontvangt deze de polis veel sneller. Verder draagt het bij aan de transformatie van Delta Lloyd naar een digitale, papierloze verzekeraar.

Real-time process informatie

Bij BPM is optimale uitvoering van het proces leidend en volgt de benodigde inhoud het proces. Dankzij die werkwijze hebben de medewerkers met BPMS op elk moment vanaf elke werkplek inzicht in de totale klantencase.

You-Get oplossingen

IBM BPM
BPM suite
Trainingen
Center of Excellence advies

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Desmin Dekker (Product Manager)
+31 (0)6 215 840 80
ddekker@you-get.com