ABN AMRO Verzekeringen

abn-amro

ABN AMRO Verzekeringen

Digitaal verzekeren anno 2016

Door het implementeren van de processen in IBM BPMS is het mogelijk om Digitaal verzekeren binnen AAV naar een hoger niveau te tillen, de klant kan nu veel sneller en makkelijker een verzekering afsluiten. Communicatie tussen AAV en de klant verloopt volledig digitaal zodat de klant weet waar hij of zij aan toe is. Met andere woorden: Straight Through Processing.

Key achievements

  • Digitaal verzekeren
  • Papierloos werken
  • Real Time Proces Informatie
  • Straight Trough Processing

ABN AMRO Verzekeren is onderdeel van de Delta Lloyd groep maar draagt zijn eigen Missie, Visie en Strategie.

#AAV #Digitaal verzekeren #BPM

Digitaal Verzekeren

AAV werkt nu volledig digitaal en kan STP op een juiste manier toepassen. Werknemers kunnen zelfs locatie-onafhankelijk online werken. De processen worden namelijk processen online uitgevoerd.

Real Time Proces Informatie

De processen zijn in BPMS geïmplementeerd: de processen en taken worden real time weergegeven in BPMS, de medewerker heeft ten alle tijde inzicht in alle lopende en afgesloten processen en taken.

Papierloos Werken

AAV werkt nu papierloos, alle dossiers worden digitaal opgeslagen en richting de klant wordt ook digitaal gecommuniceerd.

Straight Through Processing

De Aanvraag-, Acceptatie-, Claims- en Klachtenproces worden behandeld zonder tussenkomst van een AAV-medewerker. Dit leidt tot een snellere en efficiëntere behandeling en afhandeling van aanvragen, acceptatie, claims en klachten.

You-Get oplossingen

IBM BPM
BPM suite
Modulair ERP
Agile/Scrum

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Desmin Dekker (Product Manager)
+31 (0)6 215 840 80
ddekker@you-get.com