Cognitive

YOU-GET COGNITIEVE OPLOSSINGEN

Slimmere en efficiëntere processen, met de cognitieve expertise van You-Get in combinatie met de kracht van IBM Watson.

Voor veel organisaties is het handmatig verwerken van inkomende gegevens, zoals klantbrieven, e-mails of rapporten een belangrijk deel van het werkproces. Het verwerken van deze documenten is vaak een inefficiënte en tijdrovende aangelegenheid waar meerdere medewerkers bij betrokken zijn. Cognitive Business Operations (CBO) stelt u instaat deze typisch handmatige werkzaamheden te optimaliseren. Door gebruik te maken van o.a. IBM Watson Developer Cloud en IBM Watson Explorer kunnen cognitieve handelingen nagebootst en gedeeltelijk of geheel geautomatiseerd worden.

 

Een belangrijk deel van de informatie waar organisaties mee te maken krijgen is ongestructureerd. Het gaat hier veelal om informatie gecreëerd door mensen, voor mensen. Ongestructureerde informatie bevat vaak menselijke, complexe en ambigue taal en is daarmee moeilijk te analyseren. Met IBM Watson Explorer is het mogelijk om menselijke taal te analyseren, met oog voor taalkundige eigenschappen, conceptuele relaties en context. De kracht van het product, het verwerken van grote hoeveelheden ongestructureerde informatie, kan goed ingezet worden om documenten automatisch te analyseren, classificeren, indexeren en samen te vatten en daarmee werkprocessen te optimaliseren.

Cognitieve oplossingen maken menselijke expertise oneindig schaalbaar

  • Naadloze aansluiting op BPMS (IBM BPM)
  • Kosten op FTE besparen
  • Repetitieve taken automatiseren
  • Snel grote hoeveelheden data analyseren (IoT-sensor data)
  • IBM Watson als uw digitale procesassistent
  • Gebaseerd op bestaande regels en voorbeelden
  • Uniek concurrentievoordeel in analysecapaciteit
  • Klik op de afbeelding om onze video over  You-Get en IBM Watson Content Analytics te bekijken. U ziet hoe u met IBM Watson ongestructureerde informatie kunt analyseren en interpreteren om zo sneller goede beslissingen te nemen.

Precisie

Waar handmatige taken van repetitieve aard gevoelig zijn voor fouten en subjectiviteit, leveren You-Get en IBM Watson ongeacht de hoeveelheid werk continue dezelfde kwaliteit en objectiviteit. Met hoogwaardigere dienstverlening bereikt u een hogere klanttevredenheid.

Schaalbaarheid

In drukke tijden kan de expertise van IBM Watson geschaald worden om zo aan de vraag tegemoet te komen. Hierdoor is het niet nodig om bijvoorbeeld externe krachten in te schakelen en blijven kwaliteit en doorlooptijd gehandhaafd.

Tijdswinst

Het verwerken van grote hoeveelheden informatie is een proces waar vaak veel mensen en afdelingen bij betrokken zijn. IBM Watson maakt het mogelijk om processen te versnellen door tijdrovende onderdelen, waaronder het lezen, classificeren en duiden van grote hoeveelheden informatie te automatiseren.

Kwaliteitsverbetering

Cognitieve analyse en de automatisering van inefficiënte en tijdrovende menselijke taken maakt het mogelijk hoogwaardigere dienstverlening te leveren. Uw medewerkers worden vrijgemaakt voor zaken waar daadwerkelijk waarde toegevoegd kan worden. Met de cognitieve oplossingen van You-Get en IBM Watson bent u uw klanten sneller en accurater van dienst.

MEER WETEN OVER IBM WATSON?

You-Get Cognitieve Oplossingen:

Watson Expert Advies

Door jarenlange ervaring met IBM-producten
weten de specialisten van You-Get precies
waar Watson in uw organisatie
ingezet kan worden

Watson Implementatie

De IBM Watson Portfolio bestaat uit veel
verschillende producten. You-Get
weet precies wat het beste bij u past!
Content Analytics, IoT of beide?

Watson Training

Na Watson implementatie, trainen wij uw
eindgebruikers en ontwikkelaars om
zelf aanpassingen en optimalisatie
te kunnen doen

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

You-Get is expert in het implementeren van Watson Content Analytics. Met ons team als partner weet u razendsnel uw processen cognitief te maken of scherpe analyses te produceren die nieuwe inzichten geven. Een return on investment is dan zo behaald. Wij gaan graag met u in gesprek.

extra info

Desmin Dekker
+31 (0)6 29 45 72 37
ddekker@you-get.com