Business Process Management QuickScan

Stem uw BPM aanpak af op uw organisatie

In de Quick Scan bepalen wij gezamenlijk de BPM-volwassenheid van uw organisatie, en worden de project start voorbereidingen getroffen. Hiermee worden de volgende producten opgeleverd opstellen projectmanagement plan, opstellen architectuur document, advies inrichting Center of Excellence en het opstellen van een opleidingsplan.

Tijdens een Quick Scan nemen we uw organisatie onder de loep en krijgt u concrete adviezen om te verbeteren. Indien u vervolgens een BPM project met ons start is de Quick Scan gratis.

Een Business Process Management QuickScan biedt u:

  • Definiëren Architectuur
  • Toetsen Procesraamwerk
  • Definiëren Center of Excellence
  • Definiëren Opleidingen

Tijdens een Business Process Management QuickScan brengen wij aan de hand van onze 360° aanpak uw organisatie in kaart

Het juiste vertrekpunt

De inzet van de Business Process Management QuickScan zorgt voor het juiste vertrekpunt, zodat eventueel reeds gedane voorbereidingen meegenomen worden. Hierdoor wordt op een zeer efficiënte wijze het project in al haar relevante dimensies gestart.

Gebaseerd op ‘best practices’

You-Get gebruikt in de QuickScan onze ervaringen die zijn opgedaan bij eerdere klanten. Hiermee wordt een op Best Practices gebaseerde benadering en aanpak geborgd.

Korte doorlooptijd

Onze experts voeren de QuickScan uit in twee weken. Vanwege dit zeer kort-cyclische karakter wordt het u heel snel duidelijk waar de sterke en waar de te verbeteren punten zitten, zodat er direct tot concrete en gerichte actie kan worden overgegaan.

Snel Resultaat

Met de QuickScan van You-Get krijgt u gedegen advies en een plan op maat. Hiermee kunt u in kleine overzichtelijke stappen direct procesoptimalisatie implementeren, waardoor uw organisatie direct kan profiteren van de voordelen van BPM.

DE BUSINESS PROCESS MANAGEMENT QUICKSCAN IS HET JUISTE STARTPUNT

We hebben onze QuickScan onder andere toegepast bij:

Koopman International
BPM Volwassenheidsmodel
CBR

Vraag hier uw demo aan

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com