BPM Vacatures

Werken bij You-Get

IBM BPM Integratie Specialist

Als Integratie Specialist bij You-Get ben je in staat om zelfstandig een vraag van de klant te vertalen naar een werkende oplossing. Je komt te werken in projecten bij onze klanten waarin je dagelijks wordt uitgedaagd in alle facetten van de techniek rond integratie omgevingen.

 

Het voornaamste product waar jij mee gaat werken is IBM BPM Advanced, met name het onderdeel Integration Designer (IID). De IID is een op Eclipse gebaseerde software development tool die de huidige IT-Assets voor hergebruik in service-oriented architecture ( SOA ) oplossingen creëert.

Business Process Management Consultant

Als Business Process Management Consultant werk je aan projecten voor en bij klanten. Je bent verantwoordelijk voor het op tijd en kwalitatief opleveren van onze diensten bij klanten en bent hun eerste aanspreekpunt. Je draagt bij aan de planning en creëert project benaderingen met onze 360ᵒ Business Services Approach.

 

Finance & Reporting Specialist

Als Finance & Reporting Specialist ben je actief met alle voorkomende administratieve taken o.a met betrekking tot personeelszaken. Ook het inboeken van inkoopfacturen, alsmede het voorbereiden en opstellen van factuurvoorstellen behoren tot je activiteiten.

Daarnaast lever je bijdragen aan het opstellen van periodieke rapportages, en waar nodig bel of mail je met klanten met betrekking tot openstaande facturen; of sta je crediteuren te woord omtrent betalingen.

Ook algemeen administratieve taken als ondersteunen bij HR-werkzaamheden,  on- en offboarden van medewerkers, en het beheren en opvolgen van Lease – en telefoon contracten van de Consultants behoren tot je werkpakket.

 

IBM BPM Software Ontwikkelaar

Als Software Ontwikkelaar bij You-Get werk je op projecten bij onze klanten. In deze consultancy functie ben je verantwoordelijk voor het automatiseren van bedrijfsprocessen om zo optimalisatie te realiseren voor de klant.

 

Op basis van gemaakte analyses en opgestelde requirements ontwikkel je nieuwe, verbeterde bedrijfsprocessen en pas je bestaande aan in het business process management systeem dat bij de klant draait. Het voornaamste product waarmee je werkt is IBM BPM.  Als je nog niet bekend bent met IBM BPM kun je een interne opleiding volgen.

Open sollicitatie

Staat er geen vacature open die bij je profiel past, maar wil je met jouw kwaliteiten graag bij You-Get werken of stage lopen. We zijn altijd op zoek naar talenten dus neem even contact op met onze HR afdelingen door het volgende formulier in te vullen.

Dit is You-Get

You-Get consultants verbeteren zichzelf elke dag. Alles wat ze doen staat in het teken van innovatie. Ze halen het beste uit de zichzelf om topkwaliteit te kunnen bieden aan onze klanten. Elke dag werken ze aan digitale transformatie met state-of-the-art producten, zoals Rapid Application Development platform Outsystems, Business Process Management Suite IBM BPM, Robotic Process Automation software UI Path en Cognitive Analytics. Ook begeleiden ze klanten op organisatie, transitie- en competentiegebied, zodat onze impact groter is dan alleen een IT verandering.

Wil je ons team versterken, dan nodigen we je uit om je voor te komen stellen op onze kantoorboerderij in Watergang of bij onze innovatieafdeling in Amsterdam. Je zal hier uitgebreid kennismaken met je potentiële nieuwe collega’s, zodat je een optimaal beeld hebt of we bij elkaar passen. Bij ons is teamwork is essentieel en daarom geven onze consultants ook een advies om na de kennismaking wel of niet een volgende stap te nemen.

IMG_4143

Hoofdkantoor te Watergang

Innovatie begint met een eerste stap. Wanneer mogen we je verwachten?

icons-innovation

Werken aan innovatieve oplossingen

Bij You-Get werken we aan innovatieve oplossingen voor nu en in de toekomst.

Waar we voor de klant de processen automatiseren, werken we intern al aan robotisering en machine learning. Dit doen we in onze eigen proeftuinen en betrekken we de klant intensief. Bij You-Get werk je actief aan de belangrijkste thema’s van deze tijd; Digitale Transformatie en Customer Intimacy.

gerenomeerd-bedrijf

Werken voor toonaangevende klanten

De klanten van You-Get spreken tot de verdeling. Bij ons werk aan processen waar miljoenen mensen gebruik van zullen maken als klant van onze klanten. Een aantal voorbeelden; Delta Lloyd Groep, Equens, Vitens, CBR en de Belastingdienst. Je werkt bij You-Get aan het vormgeven van customer excellence voor al deze organisaties.

icon-training-experts

Werken met slimme collega’s

Natuurlijk mag je prima primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden verwachten en een cultuur die samenwerken en vernieuwing ademt in een insprirende omgeving. Onze mensen gaan voor professionaliteit, een tikje eigenwijsheid, waardering voor elkaar en het continu zoeken naar het beste voor onze opdrachtgevers.

Zijn dit je toekomstige collega’s?

Tony Budde – BPM consultant

Ik werk bij You-Get omdat ik met directe collega’s in een team kan werken en omdat we als team een mooi product kunnen neerzetten bij de klant. Hierdoor is de band die je opbouwt met collega’s sterker dan wanneer je als consultant alleen bij een klant wordt geplaatst. Daarnaast krijg ik voldoende ruimte en ook het vertrouwen om me te ontwikkelen in een richting die ik graag zou willen.

Enthousiast?

Enthousiast over onze BPM vacatures geworden en denk je met jouw kwaliteiten You-Get te kunnen versterken of staat de vacature of stage er niet tussen (open sollicitatie)? Neem dan contact op met onze HR afdeling.