BPM Software – IBM BPM

Neem de leiding met IBM BPM.

IBM BPM is een geïntegreerd procesmanagementplatform, gericht op het uitvoeren, analyseren en verbeteren van end-to-end bedrijfsprocessen. De schaalbare IBM BPM oplossing ondersteunt procesontwerp, simulatie, uitvoering, monitoring, rapportages en optimalisatie. De eenvoudig te ontwikkelen procesapplicaties stellen uw organisatie in staat zich snel aan te passen aan haar veranderende omgeving.

De BPM Software van IBM biedt u:

  • Uitgebreide integratie mogelijkheden
  • Flexibele procesapplicaties
  • Controle over processen
  • Inzicht in uw procesprestaties
  • Snel schaalbaar naar meer gebruikers of processen

Hoe IBM BPM Vitens heeft geholpen

Inzicht en controle

Real-time inzicht in de end-to-end processen vergroot de controle over de organisatie en vormt de basis voor het stroomlijnen van de organisatieprocessen. IBM BPM biedt een ideale basis voor het identificeren en benutten van verbetermogelijkheden.

Eenvoudig beheer

Het beheer vanuit Process Center, ontwikkelomgeving en asset repository maakt het mogelijk om de procesapplicaties eenvoudig te organiseren, managen, monitoren en toe te passen.

Efficiëntie dankzij integratie

IBM BPM biedt integratie tools voor services, datatransformaties en BPEL orkestraties. IBM BPM ondersteunt het integreren van diverse applicaties en backend systemen, resulterend in een veel betere efficientie voor de organisatie.

Altijd en overal werken

IBM BPM stelt gebruikers in staat altijd en overal te werken. Zowel het ontwerpen en optimaliseren van processen, als het uitvoeren van taken is mogelijk op desktop, smartphone en tablet.

WIJ DEMONSTREREN GRAAG DE MOGELIJKHEDEN VAN IBM BPM IN EEN DEMO

We hebben IBM BPM onder andere toegepast bij:

Vitens
Delta Lloyd
Belastingdienst

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

Het team van You-Get laat u graag zien hoe we ook bij u een razendsnelle return-on investment kunnen behalen. Neem contact op en we gaan vrijblijvend met u in gesprek om te zien welke processen bij u geoptimaliseerd kunnen worden.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com