APPCORRECT

Geavanceerde foutafhandeling in IBM BPM met APPCORRECT

Faciliteer foutafhandeling en herstel met APPCORRECT

You-Get AppCorrect breidt uw huidige IBM BPM omgevingen uit met geavanceerde foutafhandeling. Eindgebruikers krijgen consistente en duidelijke foutmeldingen en beheerders worden proactief geïnformeerd. Beheerders krijgen meerdere hulpmiddelen om fouten te herstellen en het proces verder te zetten. Bovendien biedt AppCorrect inzicht in het aantal openstaande fouten en de oplostijden.

 

You-Get AppCorrect is gebouwd in IBM BPM software en kan als zodanig op iedere IBM BPM omgeving worden geïnstalleerd. De uitgebreide functies omtrent foutafhandeling komen als toolkit beschikbaar in de BPM repository en kunnen als zodanig eenvoudig binnen bestaande applicaties worden gebruikt.

APPCORRECT staat voor:

  • Eenvoudig principe
  • Effectieve foutafhandeling
  • Proactief signaleren

APPCORRECT

Eenvoudige koppeling met BPM applicaties

You-Get AppCorrect bestaat uit een procesapplicatie en een toolkit. De toolkit kan worden gebruikt om AppCorrect te koppelen aan bestaande of nieuwe BPM applicaties. De uiteindelijke taken omtrent het behandelen en verwerken van de fouten komen overzichtelijk in de AppCorrect procesapplicatie terecht en kunnen van daaruit worden opgepakt door het juiste team.

Eenvoudiger foutherstel

AppCorrect biedt een uitbreiding op de standaard foutafhandeling in IBM BPM. Hierdoor wordt foutherstel eenvoudiger en kan die sneller gebeuren doordat oplosgroepen proactief op de hoogte worden gebracht.

Meer inzicht

AppCorrect zorgt ervoor dat fouten niet zoekraken. Iedere fout wordt geregistreerd en zorgt voor een taak bij de betreffende oplosgroep. Door gebruik te maken van de standaard IBM BPM performance dashboards is eenvoudig inzicht te krijgen in de openstaande fouten en de oplostijden.

Voordeel van weinig fouten

Als u uw procesfouten overzichtelijk verzamelt en snel afhandelt lopen uw processen minder vertraging op. Dat zorgt voor lagere kosten en bij klantprocessen voor een hogere klanttevredenheid door een snellere doorlooptijd. Bovendien leert u op generieke wijze om te gaan met veel voorkomende fouten en geeft het inzicht in procesverbeteringsmogelijkheden.

Foutherstel wordt eenvoudiger

Vraag hier uw demo aan

  • Laat hier eventueel uw telefoonnummer achter. Dan kunnen wij spoedig contact met u opnemen.

Enthousiast?

You-Get is de ontwikkelaar van de You-Get APPCORRECT. Als Business Process Management Specialist en IBM Premium Business Partner laten we u graag zien hoe u kunt besparen op uw test inspanningen en -kosten.

extra info

Erik van Krevel (Commercieel directeur)
+31 (0)6 118 725 55
evankrevel@you-get.com