You-Get: an ilionx group brand |    +31 (0)20 737 02 76    |     info@you-get.com

Digitale transformatie

Partnerschap

Digitale transformatie is een continu proces en heeft veel impact op uw organisatie. De samenwerking die wij hiervoor aangaan, is dan ook vaak voor een langere termijn. Wij spreken daarom liever van een partnerschap, vanwege het gelijkwaardig bundelen van onze gezamenlijke kennis en ervaring  – over processen, technologie, mens en organisatie – om tot het beste resultaat te komen. Zo hoeft die eerste stap naar digitale transformatie geen sprong in het diepe te zijn, maar een gezamenlijke reis met een deskundig partner, op weg naar groei en innovatie.

Toolkit

Met You-Get als partner bent u verzekerd van jarenlange ervaring met bedrijfsprocessen en kennis van de laatste technologische innovaties. Samen met úw unieke kennis van alle ins & outs van uw organisatie kunnen we de optimale combinatie bepalen van automatiseringstools voor uw digitale transformatie. Zodat we uw medewerkers zo goed mogelijk kunnen faciliteren bij het creëren van de optimale klantervaring.

Robotics (RPA)

Bij Robotic Process Automation integreert You-Get speciaal geprogrammeerde software robots in uw huidige bedrijfsprocessen die herhalende menselijke handelingen kunnen nabootsen. Door uw medewerkers deze taken uit handen te nemen en te automatiseren worden ze sneller en effectiever afgehandeld en kunnen uw medewerkers zich toeleggen op leukere en complexere werkzaamheden.

Interaction (low-code)

Traditionele softwareontwikkeling, oftewel het handmatig schrijven van computercodes, is een zeer tijdsintensief proces. Door het gebruik van low-code technieken kan You-Get binnen korte tijd maatwerk applicaties leveren die precies aansluiten bij de behoeften van uw organisatie. Zo kunt u snel het onderscheid maken de gebruikerservaring van zowel uw medewerkers als klanten verder optimaliseren.

Process (BPM)

You-Get heeft ruime ervaring in Business Process Management en garandeert dan ook optimale begeleiding van deze impactvolle digitale transformatie van uw organisatie. Van een gedegen analyse tot de ontwikkeling en implementatie van de voor uw organisatie optimale procesinrichting. Het resultaat is een transparante, agile organisatie waarbinnen u niet alleen profiteert van een optimale workflow, maar ook veel meer inzicht heeft in én grip op alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie.

AI

Computersystemen en robots kunnen goed omgaan met gestructureerde data. AI zorgt voor slimheid om ook semigestructureerde en ongestructureerde data te kunnen verwerken. Hierbij wordt gebruikgemaakt van data en machine learning om op slimme wijze te leren hoe een taak of proces het meest effectief en klantvriendelijk kan worden uitgevoerd. Door AI te combineren met bijvoorbeeld Robotics of BPM kunnen steeds complexere taken worden geautomatiseerd. Zo kunnen we uw medewerkers nog beter faciliteren bij een snelle en effectieve afhandeling van hun werkzaamheden.

Onze toegevoegde waarde

Binnen elk partnerschap mag het soms best een klein beetje schuren. Immers, alleen zo ontstaat de mooiste glans. Daarom combineren wij onze kennis en ervaring graag met een héél klein beetje eigenwijsheid. Want door af en toe ook eens anders te denken, dagen we u en onszelf graag uit om tot een nóg beter resultaat te komen.

Technologie staat centraal tijdens digitale transformatie

Innovatie

Tech zit ons in het bloed en wij kennen geen mooiere uitdaging dan voor een organisatie de perfecte balans te vinden tussen mens en innovatie. Niet alleen houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen nauw in de gaten, ook doen wij zelf regelmatig onderzoek naar nieuwe technologieën. Zo kunnen we u niet alleen de beste oplossing bieden voor vandaag, maar ook kansen creëren voor morgen.

Langere termijn

Digitale transformatie is geen hype, maar een continu proces van groei en vernieuwing. Een reis waarvan de eindbestemming waarschijnlijk nog niet eens vaststaat, omdat de wereld om ons heen blijft veranderen. You-Get is graag uw vertrouwde reispartner om samen die stip aan de horizon te bereiken. Of het nu gaat om het realiseren van de beste klantervaring of de optimale ondersteuning van uw medewerkers. Wij staan graag voor u klaar met advies, begeleiding of om gewoon eens te vrijblijvend sparren.

In-house support

Uiteraard zijn wij volledig gecertificeerd in alle technologieën die wij aanbieden, van Robotic Process Automation en Articifial Intelligence tot Business Automation Technology. Zo bent u er zeker van dat u deze digitale reis samen met een ervaren partner maakt. Bovendien beschikken wij over een in-house supportafdeling, zodat uw vragen snel en vakkundig kunnen worden opgelost.

Duurzaamheid en gezamenlijke groei

Ons verhaal

You-Get bestaat uit een internationaal team van ruim 65 enthousiaste medewerkers, met zo’n 15 verschillende nationaliteiten. Zij worden ondersteund door een vast team ontwikkelaars in Vietnam. En hoewel onze You-Get’ers bij elkaar meer dan 1.000.000 uur ervaring hebben met Robotic Process Automation, Artificial Intelligence en Business Process Management, vinden ze elke opdracht nog steeds een prachtige nieuwe uitdaging waar ze zich graag in vastbijten. Bovendien vinden ze het leuk om dat bij You-Get te doen, want ons verloop is laag. Misschien ook wel dankzij onze investeringen in kennis, innovatie en business development.

 

 

Want het is onze overtuiging dat als onze medewerkers groeien, dan groeien onze klanten met hen mee. Een gezamenlijke groei die wij echter niet ondanks alles willen realiseren, want ook duurzaamheid staat hoog op onze prioriteitenlijst. Onze medewerkers rijden bijvoorbeeld zoveel mogelijk in energiezuinige auto’s en we gaan op een doordachte manier om met afgeschreven hardware. Zo streven we continu naar een mooie, verantwoorde balans tussen innovatief ondernemen, gelukkige medewerkers, meer dan tevreden klanten en een duurzame samenleving.

you-get-HQ-team

Vacatures

Business Consultant

De oplossing begint bij jou, als Business Consultant Solliciteren Voor het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen (workflow) zijn wij op zoek naar een Business Consultant!

Lees meer »

Blijf op de hoogte

Volg ons op LinkedIN

We posten geregeld updates en inzichten via onze LinkedIN pagina.
Volg ons via onderstaande button en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vragen?

of bel ons op +31 (0)20 737 02 76